Devletten öğrencilere müjde! Tüm öğrencilere 1.611 TL yardım parası veriliyor! İşte başvuru şartları...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tüm öğrencilerin eğitim ihtiyaçlarının karşılanması için yardım elini uzatıyor. Öğrencilere verilecek ekonomik desteğin 1.611 TL olduğu açıklandı.

22.04.2022-20:30 - (Son Güncelleme: 22.04.2022-20:30) Devletten öğrencilere müjde! Tüm öğrencilere 1.611 TL  yardım parası veriliyor! İşte başvuru şartları...

Aile ve Sosyal Hizmetler bakanlığı ve diğer Bakanlıklarla birlikte, ilkokuldan üniversiteye kadar tüm öğrencilere 1.611 TL maddi destek sağlıyor. Ödemeler başladı. İşte detaylar...
ekonomik destek

Ayrıntılar paylaşıldı

2022' de SED parası 1.259TL'den 1.611TL'ye yükseltildi. İlkokul, ortaokul, lise, üniversite' de eğitim gören tüm öğrencilere yapılacak olan maddi desteğin ödemeleri ihtiyaç sahibi ailelere verileceği duyuruldu.

Okur parası dilekçesi gerekiyor

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracı oldu. Başvuruların il meclisine veya en yakında ki SYDV' nda yapılabilir. Okur parası dilekçesi ile bu yardıma başvurabilceklerini açıkladı.

1.611 TL para veriliyor

Öğrencilere Kaymakamlıklar ,Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Kredi Yurtlar Kurumu, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Sosyal Güvenlik Kurumu, İş insanları, Şirketler de öğrencilerin ekonomilerine katkıda bulunuyorlar. Eğitim ve Öğretim süresince nakit para desteği veriliyor. Yardıma ihtiyacı olduğunu ispatlayabilen tüm öğrenciler bu maddi destekten yararlanabilirler.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal