Lionel Messi’nin yeni takımı belli oldu: Yıllık 600 milyon euro kazanacak

Paris Saint Germain (PSG) ile son zamanlarda ciddi anlaşmazlıklar yaşayan Lionel Messi’nin sezon sonunda Fransız ekibinden ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Messi’nin yeni takımının belli olduğu yönünde iddialar ortalığı karıştırırken, Arjantinli süper yıldızın babası ve menajeri Jorge Messi’nden önemli bir açıklama geldi. Detaylar haberimizde...

09.05.2023-17:40 - (Son Güncelleme: 09.05.2023-17:40)

İki sezondur Fransa Ligue 1 ekiplerinden PSG’nin formasını terleten Lionel Messi, Fransız ekibiyle geçirdiği iki sezonda kayda değer bir başarı sergileyemedi. Son olarak kulübünden izinsiz olarak Suudi Arabistan’a giden Arjantinli süper starın iki hafta kadro dışı bırakılmasına karar verilmişti. Sezon sonunda Paris ekibinden ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Messi’nin Suudi Arabistan’a transfer olacağı söylentileri güçlenirken, AFP’den şok edici bir iddia geldi. 

Yeni takımını açıkladılar 

Fransız AFP’nin iddiasına göre Suudi Arabistan ekiplerinden Al Hilal, Lionel Messi ile anlaşma sağladı. AFP spor dünyasında büyük yankı uyandıran haberle ilgili isimsiz bir kaynaktan bilgi alındığını belirtirken, kaynağın ‘’Bitmiş bir anlaşma. Messi, Suudi Arabistan'da oynayacak" dediği kaydedildi.

Lionel Messi

Lionel Messi, Al Hilal'e transfer olmasının ardından yıllık 600 milyon Euro kazanacak. Arjantinli yıldız yıllık 215 milyon Euro kazanan Cristiano Ronaldo'yu geride bırakacak.

PSG antremanına katılmıştı

Fransa Ligi’nde geçen hafta Lorient karşısında alınan 3-1’lik mağlubiyetin sonrasında Lionel Messi’nin takımdan izinsiz bir şekilde Suudi Arabistan’a gitmesi Fransız taraftarlar tarafından büyük tepki toplamış ve PSG, Messi’nin 2 hafta süreyle kadro dışı bırakıldığını duyurmuştu. Ancak Messi, bir süre sonra takımdan özür dileyerek affedilmişti. Arjantinli dünya yıldızı bu sabah Fransız ekibinin antremanına katıldı. 

Lionel Messi-1

Fransız ekibi de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Messi'nin tesislere gelerek antrenmana katıldığını bildirdi.

Babasından açıklama geldi

Lionel Messi’nin babası ve aynı zamanda menajeri olan Jorge Messi, oğlunun Al Hilal ile anlaştığı haberlerini yalanladı. Baba Messi, Arjantinli yıldızın geleceğinin sezon bittikten sonra belli olacağını dile getirdi. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal