Lille kulüp başkanı Olivier Letang, Renato Sanches'in transferi iddiaları hakkında açıklamalar yaptı!

Lille ile Ligde şampiyon olduktan sonra yeniden form tutan Renato Sanches için başkan Olivier Letang ya Milan'a ya da Paris SG'ye transfer olacağını açıkladı. Bu açıklamalar basında büyük ilgi gördü.

21.07.2022-11:44 - (Son Güncelleme: 21.07.2022-12:12) Lille kulüp başkanı Olivier Letang, Renato Sanches'in transferi iddiaları hakkında açıklamalar yaptı!

24 yaşındaki orta sahanın hâlâ kulüp ile antrenmanlarını sürdürdüğünün belirtilirken geleceği hakkındaki kararını kendisinin vereceğini söyledi. Yeni sezonda ya İtalya'nın son şampiyonu Milan'ın veya PSG forması giyecek olan genç orta saha şampiyon oldukları dönem takımıyla 23 maçta oynarken geçtiğimiz sezon ise 25 maçta forma giydi.

 

Almanya'da istenileni verememişti

Henüz 19 yaşındayken Bundesliga'nın güçlü ekibi Bayern Münih'e transfer olmuş ancak beklenilen performansı verememişti. Ardından İngiltere'nin Championship ekibi Swensea City'e kiralanmış sonrasında 20 milyon euro karşılığında Lille satılmıştı.

Genç yaşta kazandığı kupalar dikkat çekiyor

Henüz 24 yaşında olmasına rağmen oynadığı kulüpler ve kazandığı kupalar ile dikkat çeken oyuncu  futbola başladığı kulüp olan Benfica ile 1 kez Portekiz ligini ve Portekiz kupasını kazandı. Lille ile 1 kere lig şampiyonluğunu kazandı. Bayern Münih ile 4 kere Bundesliga şampiyonluğu, 3 kere Almanya kupası şampiyonluğu, 3 kez Almanya Süper Kupasını kazandı.

Berkay Çakmak
berkay61cakmak@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal