Konyaspor'da İlhan Palut BATE Barisov maçının Avrupa'daki ilk maçı olacağı için heyecanlı olduğunu söyledi

Konyaspor’da Teknik Direktör İlhan Palut, BATE Barisov ile UEFA Konferans Ligi ön eleme turunda oynayacakları karşılaşma öncesinde açıklamalarda bulundu. İlk Avrupa maçı olacağı için heyecanlı olduğunu söyledi.

21.07.2022-11:43 - (Son Güncelleme: 21.07.2022-12:36)

UEFA Konferans Ligi’nde ön eleme turunda BATE Barisov ile eşleşen temsilcimiz Konyaspor’da karşılaşma öncesinde hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor.

Kayacık Tesisleri’nde BATE Barisov ile oynanacak olan karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren Konyaspor’da Teknik Direktör İlhan Palut, zorlu maç öncesi gerçekleştirdikleri antrenmanda basın mensuplarına açıklamalarda bulunarak dikkatleri üzerine çekti. Başarılı teknik adam BATE Barisov maçı öncesi yaptığı açıklamalarda ;

'Rakibimizi çok iyi analiz ettik'

Her kulvar önemli. Gruplara katılmak istiyoruz. Bu, uzun bir süreç gibi duruyor, 3 rakibi elemek gerekiyor. Yarın da bunlardan ilkiyle oynayacağız. Maça kendi sahamızda gibi görünse de BATE Borisov ev sahipliğinde çıkacağız. Rakibin analizini yaptık. Son derece organize takımla oynayacağız. Oyun istikrarı olan bir rakibimiz var. Her takımın olduğu gibi onların da zaafları var. Sahaya ilk maçta iyi bir sonuç almak için çıkacağız. Oğulcan'ın sakatlığı dışında eksiğimiz yok.


'BATE Barisov maçı için kafamdaki ilk 11 hazır!'

Takımımız gayet konsantre bir şekilde çalıştı. Bunu göreceğimiz yer de yarın saha ama Başakşehir ile yaptığımız hazırlık maçına göre daha iyi bir oyun oynayacağımızı düşünüyorum. Kafamda ilk 11 belli. Gönül istiyor ki ilk maçta rahat sonuç alalım ama olayı dakika dakika yaşayacağız.

'İlk Avrupa maçım olacak heyecanlıyım'

Atak organizasyonları, şut çalışmaları gibi hazırlıklarımızı yaptık. Yarın oyuncularımızdan bu çeşitliliği bekliyoruz. Bu denemeleri yapan bir Konyaspor görebiliriz. Kendi liginde dominant bir takım ve oyun ezberleri var, bundan vazgeçmiyorlar ama bizim de bir oyun kurgumuz var. Genel anlamda topa sahip olmaya çalışan bir Konyaspor izleteceğiz. Konya'da oynanacak olmasının kağıt üzerinde avantajı var ama sahada bunu sonuca dönüştüreceğiz. Ayrıca BATE Barisov maçı benim teknik adamlık kariyerimde de ilk maçım olacak o yüzden de oldukça heyecanlıyım ancak bu herhangi bir paniğe yol açacak bir durum değil.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal