15.12.2021-11:39 (Son Güncelleme:15.12.2021-12:03)


1

Beşiktaş'ta sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Cyle Larin'in talipleri artıyor. Yıldız futbolcuyla son olarak Ligue 1 ekibi Lille'in gündeme aldığı öğrenildi.



2

Süper Lig devlerinden Beşiktaş'ın sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Cyle Larin, Avrupa takımlarının transfer hedefine girdi. Futbolcuyla özellikle Avrupa'da pek çok takım ciddi derecede ilgileniyor. Kanadalı futbolcu henüz Beşiktaş ile sözleşme konusunda anlaşmaya varamazken, Beşiktaşlı futbolcu için son olarak Fransız ekibi Lille'in ciddi derecede ilgilendiği belirtildi.



3

26 yaşındaki yıldız futbolcu için Everton, West Ham ve Marsilya transfer yarışına girerken, Fransız basınından önemli bir açıklama geldi. Fransız basınında çıkan haberler doğrultusunda milli yıldızlarımız Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik'in formasını terlettiği Lille takımının, Larin ile ilgilendiği öğrenildi.



4

Çıkan haberlere göre Jonathan Ikone'yi İtalyan takımı Fiorentina'ya satmaya karar verdiği hazırlanıyor. İki tarafın 15 milyon euro bonservis bedeli karşılığında anlaşmaya yakın olduğu aktarılırken, Lille'in Ikone'nin boşluğunu Kanadalı yıldız Cyle Larin ile doldurmak istediği aktarıldı.



5

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Cyle Larin ile ilgili yaşanan gelişmeler büyük bir merakla bekleniyor. Geçen sezon Beşiktaş'ta çifte kupalı şampiyonlukta büyük pay sahibi olan futbolcu, bu sezonda son haftalarda gösterdiği etkili performansla gerek Beşiktaş takımının gerek Beşiktaşlı taraftarlardan övgüler alan isimlerden birisi oldu.



6

Kanadalı yıldız futbolcu Cyle Larin'in, Beşiktaş'taki geleceği büyük bir merakla takip ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR