15.12.2021-10:01 (Son Güncelleme:15.12.2021-10:13)


1

Beşiktaş'ın eski kalecisi Loris Karius ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Son olarak Alman ekibi Union Berlin'in formasını terleten kalecinin, bir başka Alman takımı olan Greutfer Fürth'e transfer olmaya yakın olduğu öğrenildi.



2

Alman kaleci siyah beyazlılarda 2018-2019 sezonunu tamamlarken, o dönemlerde ortaya çıkan koronavirüs salgını dolayısıyla alacaklarını tahsil edemediği nedeniyle Beşiktaş ile olan kuküp sözleşmesini sonlandırmıştı. Sonrasında ülkesinin takımı olan Union Berlin'e transfer olan futbolcunun yeni adresi ise dikkat çekti.



3

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'un kalecisi Loris Karius'u serbest bıraktığı aktarılmıştı. 2018'de Real Madrid ile oynanan Şampiyonlar Ligi Finali'ne yaptığı hatalarla büyük damga vuran ve sonrasında Liverpool'un gözden çıkardığı Alman kalecinin Ocak ayında serbest bırakılacağı belirtilmişti. İ



4

İngiliz basınında son çıkan haberde Loris Karius'un yeni adresi duyuruldu. Liverpool'un sözleşmesini feshetmeye hazırlandığı Alman kalecinin Bundesliga takımlarından Greutfer Fürth'e transfer olacağı öğrenildi.



5

Alman kalecini 2018 Şampiyonlar Ligi finalinde Liverpool'un, Real Madrid ile karşılaştığı maçta yediği hatalı gollerle geceye damga vuran isim olmuştu.



6

Futbolcunun yediği hatalı goller sonrası o sezon Şampiyonlar Ligi şampiyonu Real Madrid olmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR