Lider Trabzonspor'un Adana Demirspor maçı öncesi kadrosu belli oldu! Bordo mavililerde Anthony Nwakaeme kadroda bulunmuyor

Lider Trabzonspor'un bu hafta konuk olacağı Adana Demirspor karşılaşması öncesinde kamp kadrosu belli oldu. Bordo mavililerde eksik isim dikkatleri çekti.

22.04.2022-17:28 - (Son Güncelleme: 22.04.2022-17:28)

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında lider Trabzonspor, deplasmanda bu sezonun en çok dikkat çeken ekiplerinden biri olan Adana Demirspor ile karşı karşıya gelecek.

Fırtına şampiyonluğu ilan etmek istiyor!

Trabzonspor, şampiyonluğunu ilan edebilmek adına geri sayıma geçtiği Spor Toto Süper Lig'de konuk olacağı Adana Demirspor deplasmanında sahadan galibiyetle ayrılarak hedefine biraz daha yaklaşmak istiyor.


Adana Demirspor maçı kadrosu belli oldu

Bordo mavili ekipte Teknik Direktör Abdullah Avcı, Adana Demirspor ile oynayacağı zorlu karşılaşmanın kamp kadrosunu belirledi.

Trabzonspor'un resmi internet sitesi üzerinden açıklanan, Adana Demirspor maçı kadrosunda yer alan isimler ;

Uğurcan Çakır, Erce Kardeşler, Arda Akbulut, Brunu Peres, Serkan Asan, Thomas Puchacz, İsmail Köybaşı, Vitor Hugo, Stefano Denswil, Ahmetcan Kaplan, Dorukhan Toköz, Manolis Siopis, Berat Özdemir, Marek Hamsik, Anastasios Bakasetas, Abdülkadir Ömür, Edin Visca, Yusuf Erdoğan, Jean Kouassi, Djaniny Samedo, Andreas Cornelius, Fode Koita.

Forma giyemeyecek tek isim...

Bordo mavili ekipte Adana Demirspor deplasmanında forma giyemeyecek olan tek isim geçtiğimiz günlerde oynanan Türkiye Kupası yarı final ilk karşılaşmasında sakatlanan Anthony Nwakaeme oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal