Galatasaray Başkan Adayı Eşret Hamamcıoğlu, seçimi kazanması halinde kulübü Domenec Torrent konusunda zarara uğratmayacağını söyledi

Galatasaray Spor Kulübü'nde alınan seçim kararının ardından başkan adaylığını açıklayan Eşref Hamamcıoğlu, yaptığı açıklamalarla gündeme gelmeye devam ediyor.

22.04.2022-17:16 - (Son Güncelleme: 22.04.2022-17:20) Galatasaray Başkan Adayı Eşret Hamamcıoğlu, seçimi kazanması halinde kulübü Domenec Torrent konusunda zarara uğratmayacağını söyledi

Geçtiğimiz haftalarda yapılan kongrenin ardından Başkan Burak Elmas ve yönetiminin ibra edilmemesi nedeniyle sarı kırmızılı kulüp seçime gitmeye hazırlanıyor. Bu süreçte başkan adaylığını açıklamış isimlerden biri olan Eşref Hamamcıoğlu, sık sık yaptığı açıklamalarla gündeme geliyor.

Son olarak Akşam Gazetesi'ne açıklamalarda bulunan Galatasaray Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu, yaptığı açıklamalarda ;

'Burak Elmas toplantıda biraz gergindi'

Burak Başkan bizimle yaptığı toplantıda biraz gergindi. Ama cuma öğleden sonra tedbir kararı kalkmazsa seçim kararı alacağını bize söyledi. Mahkemeye veren kişinin bizi yetersiz görmesi kendisinin takdiridir. Beğenmiyorsa oy vermez. Oy verecek kimseyi bulamıyorsa kendisi aday olsun. Bu zamana kadar neredeymiş bu arkadaş. Ben tanımıyorum. O da bizi tanımıyor ki adayların yetersiz olduğunu düşünmüş. Mahkemenin tedbir kararını onamasından sonra ortaya çıkacak aday soru işareti ile karşılanır.

'Gerçeğini bilmediğimiz mali konular var'

Her seçim öncesi kısa dönemde bir ödeme olduğu söyleniyor. Sayın Elmas başkan adaylara mali tablolarla ilgili bilgiler vermek için bir toplantı yaptı. Fakat bu toplantı sırasında nakit akış tablosu ve ödemeler planı verilmedi. Böyle bir efsane var. Temmuzda 500 milyon TL diye. Bunun gerçeği nedir bilmiyoruz. Bildiğim bir gerçek var. Ağustos ayında Bankalar Birliği ödemesi yapılacak.


'Göreve gelirsek sponsorlarımız hazır!'

Amatör şubeler için tüm sponsorlarımız hazır. Seçildikten 1 ay sonra görürsünüz. G.Saray'da başkanlık makamı tecrübe, geçmiş ve görgü gerektirir. Sürekli paradan bahsetmek G.Saray'da çok prim yapan bir iş değil. Çünkü yeni spor yasası, Bankalar Birliği ile yapılan anlaşmalar yöneticilerin kasa kolaylığı sağlamasına engel.  Kimsede de böyle bir para yok.  G.Saray'da radikal verimlilik tedbirleri almazsanız 1 milyon dolar, 500 milyon dolar koyun ertesi gün biter gider bu para. Kasa kolaylığı modası geçti artık. Spor kulüplerinin başındaki en büyük bela yöneticilerin para vermesidir. O zaman parayı veren düdüğü çalıyor ve yanlış kararlar veriliyor. G.Saray'ın borcu 250 milyon doların üzerinde. Onu ödeyecek babayiğit varsa buyursun gelsin. Biz hemen çekiliriz.

'Futbol takımının kadrosuyla başkan ilgilenmez'

Galatasaray Başkanı Galatasaray'ın futbol takımının kadrosu ile ilgilenmez. Bununla Cenk Ergün ilgilenir. Kendisi raporunu bize sunar. Biz de gerekeni yaparız. Tüm futbolcular Sportif A.Ş'in bir yatırımıdır. Yatırım bedelini bulursa satılır. Ben bu satışlardan gelecek parayı altyapıya veririm. Başarıyı para ile satın alamazsın. Başarıdan parayı kazanmanız lazım. Kendi yıldızlarınızı kendiniz yetiştireceksiniz. Kurtuluş burada. Biz küçülelim demiyoruz. Küçülmek söz konusu değil. Sağlam temeller atmazsak bu hüsranlar devam eder.

'Burak Elmas, Florya projesini kendisininmiş gibi gösteriyor'

Florya projesi başkanın değil, Galatasaray'ın projesi. Bu projede 3 tane gayrimenkul iç içedir. Riva, Florya, Kemerburgaz. Riva 2023 yılında bitecek. 400 ile 600 milyon lira arasında Galatasaray'ın kalan bir payı var. Florya'da Dursun Özbek döneminde başlanan projenin hayata geçirilmesi bekleniyor. Florya'dan önemli bir gelir gelebilir.

'Kulübü Torrent konusunda zarara uğratmam'

Torrent ve ekibinin Galatasaray ile sözleşmesi var. Bu sözleşmenin detaylarını bilmiyoruz. Sözleşmenin detaylarına bakarız. Kendisinden bir rapor alırız. Galatasaray'ı zarara uğratacak bir şey yapmam

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal