Libya Başkonsolosu'nun Evine Soygun! Aile Görünümü Veren 3 Hırsız 800 Bin TL'lik Soygun Yaptı

İstanbul Sarıyer’de kendilerine aile görüntüleri verdikleri 3 kadın hırsız Libya Başkonsolosunun eviyle birlikte komşusunun da evini soydu. Hırsızlar, yaptığı soygunda 800 bin liralık altını çalarak kayıplara karıştı.

12.01.2022-10:32 - (Son Güncelleme: 12.01.2022-10:32)

Edinilen bilgilere göre, Sarıyer’de lüks bir site içine misafir olduklarını belirten biri çocuk 3 hırsız, site içinde boş olan evleri dolaşmaya başladı. Aile görüntüsü veren hırsızların site içinde dolaşma anları güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Sarıyer’de kendilerine aile görüntüleri verdikleri 3 kadın hırsız Libya Başkonsolosunun eviyle birlikte komşusunun da evini soydu. Hırsızlar, yaptığı soygunda 800 bin liralık altını çalarak kayıplara karıştı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı. 

HIRSIZLAR AİLE GÖRÜNTÜSÜ VERDİ

İstanbul Sarıyer’de kendilerine aile görüntüleri verdikleri 3 kadın hırsız Libya Başkonsolosunun eviyle birlikte komşusunun da evini soydu. Hırsızlar, yaptığı soygunda 800 bin liralık altını çalarak kayıplara karıştı


LİBYA KONSOLOSUNUN EVİNDEN 500 BİN LİRALIK EŞYASINI ÇALDILAR

Sarıyer’de lüks bir siteye misafir olarak giren hırsızlar, Libya Konsolosunun evini soydu. Yaptıkları soygundan yaklaşık 500 bin Türk lirası değerinde ziynet eşyası çalan hırsızlar bu kez de yan daireyi soydu. Hırsızlar, iki evden yaptıkları soygundan yaklaşık olarak 800 bin lira değerinde vurgun yaptı. Hırsızların site içinde dolaştıkları anları güvenlik kamerası anbean kaydetti. 

ŞÜPHELİLERİN SABIKA DOSYALARI KABARIK ÇIKTI

Lüks site içinde bulunan ev sahipleri akşam eve döndüklerinde durumu fark etti. Ev sahiplerinin durumu polis ekiplerine bildirmesi üzerine ekipler, olayla ilgili inceleme çalışmaları başlattı. Sitenin güvenlik kamerasını inceleyen polis ekipleri, hırsızlık yapan 3 kişinin kimliğini tespit etti. Arama çalışmaları sonrası zanlılar Maltepe’de üzerlerinde bir miktar altınla yakalandı. Gözaltına alınan kişilerden Ebru Ulutekin’in 44 suç kaydı, Ayşe Çelik ve kardeşi Mine Çelik’in 17 suç kaydı olduğu kaydedildi. Emniyetteki işlemleri biten şüpheliler, sevk edildikleri nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal