İstanbul'da Güpegündüz Soygun! 250 Bin Liralık Çanta Hırsızlığı Kamerada

İstanbul’da bir pastanede yemek yiyen bir çiftin yanına yanaşan bir erkek ve kadın, sandalyede asılı olan ve içerisinde 20 bin dolar ile bin 900 lira olan çantayı çaldı. Hırsızlık anlarını güvenlik kameraları kaydetti. İşte o görüntüler…

29.11.2021-13:20 - (Son Güncelleme: 29.11.2021-13:20) İstanbul'da Güpegündüz Soygun!  250 Bin Liralık Çanta Hırsızlığı Kamerada

Olay, Şişli Merkez Mahallesinde meydana geldi. Çanta sahibi M.A., cadde üzerinde bulunan bir pastaneye girerek yemek siparişi verdi. İçerisinde 20 bin dolar ve bin 900 lira olan sırt çantasını, oturduğu sandalyenin arkasına astı. Bu sırada biri kadın iki hırsız, M.A.’nın sandalyesine yanaşarak çantayı kaşla göz arasında çaldı. Yaşanan hırsızlık olayı pastanenin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. 

Kaydedilen kamera görüntülerinde, oturduğu yerdeki sandalyenin arkasına 20 bin dolar ve bin 900 lira olan sırt çantasını astı. O esnada sandalyeye doğru yaklaşan 2 şahıstan birinin kapıda perdeleme yaparken, bir diğerinin ise çantayı çalarak kayıplara karıştığı görüldü. Bir süre sonra çantasının çalındığın fark eden müşteri, pastaneden güvenlik kamera kayıtlarını izlemeyi rica etti. 

Sırt çantası içerisinde yüklü miktarda parası bulunan müşteri, kamera görüntülerini izledikten sonra yaşanan olayla ilgili hırsızlardan şikayetçi olmak için polis merkezine gitti. 

EL ÇABUKLUĞU İLE ÇANTAYI ÇALDILAR

Yemeğini yemeye devam eden M.A., olayın ardından sandalyenin arkasına asılı olan çantasını yerinde olmadığını gördüğünde durumu pastane yetkililerine bildirdi. İş yerinin kamera görüntülerinde yapılan incelemeler sonucunda bir kişinin kapıda perdeleme yaparken, kadının da sandalyedeki çantayı el çabukluğu ile alarak olay yerinden ayrıldığı görüldü. Bunun üzerine hırsızlık yaptığı belirlenen 2 şahısla ilgili Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı. 

KAMERALAR TEK TEK İNCELENDİ

Olayın ardından sandalyede asılı olan çantasının yerimde olmadığını gören M.A. pastane yetkililerine duruma bildirdi. Yapılan incelemeler sonucunda çantanın iki şahıs tarafından çalındığı belirlendi. Bunun üzerine Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili çalışma başlatarak güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Polis ekipleri, hırsızların çantayı çaldıktan sonra gittiği yöndeki kameraları tek tek inceledi. Şişli polisi, içerisinde yüklü miktarda para olan çantayı çalan hırsızın S.D. olduğunu tespit etti.

SERBEST BIRAKILDI

Çalışmalar sonucunda Beyoğlu Hacıahmet Mahallesi’ndeki bir evde bulunan S.D., polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı. Gözaltına alınan hırsız, emniyette yapılan sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheli şahıs, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı bilgisi verildi. 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal