LGS sınavında öğrenciler yanında ne götürebilir? LGS'de öğrencinin yanında götüreceği eşyalar nelerdir? MEB 2023 LGS sınavı öğrencilerin yanında bulundurması gerekenler

5 Haziran 2022 günü yapılacak olan LGS için geri sayım başladı. Pazar günü gerçekleşecek olan sınavda öğrencilerin yanında bulundurması gereken eşyalar neler? LGS'ye giren öğrenciler yanına hangi eşyaları alabilecek? gibi sorular gündeme geldi.

03.06.2022-15:11 - (Son Güncelleme: 03.06.2022-15:11) LGS sınavında öğrenciler yanında ne götürebilir? LGS'de öğrencinin yanında götüreceği eşyalar nelerdir? MEB 2023 LGS sınavı öğrencilerin yanında bulundurması gerekenler

2022 LGS sınavına sayılı günler kala heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Sınava girecek olan milyonlarca öğrenci LGS'ye girerken yanında hangi eşyaları bulundurması gerektiğini araştırıyor. Peki 2022 yılı LGS sınavına hangi malzemelerin götürülmesine izin veriliyor?

LGS'ye giren öğrencilerin yanında götürmesi gereken eşyalar neler?

LGS sınavında öğrencilerin yanlarında bulundurması gereken en önemli şey geçerli bir kimlik belgesi. Yanında geçerli bir kimlik belgesi olmayan adaylar sınava alınmayacak. Ayrıca 5 Haziran günü sınava girecek olan adayların yanlarında yumuşak uçlu iki adet koyu siyah kurşun kalem, iz bırakmayan yumuşak silgi ve kalemtıraş bulundurmaları gerekiyor.

Nihan Duman
nihan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal