Levent Tüzemen, Nihat Özdemir'in Türkiye Futbol Federasyonu'ndan istifa etmesinin kendisi için büyük bir sürpriz olduğunu açıkladı

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'in görevinden istifa etmesinin ardından Levent Tüzemen, istifa kararının kendisi için büyük bir sürpriz olduğunu söyledi.

04.04.2022-15:38 - (Son Güncelleme: 04.04.2022-15:38) Levent Tüzemen, Nihat Özdemir'in Türkiye Futbol Federasyonu'ndan istifa etmesinin kendisi için büyük bir sürpriz olduğunu açıkladı

Ünlü spor yorumcusu Levent Tüzemen, Türk futbolunun gündemine bomba gibi düşen Türkiye Futbol Federasyonu'ndaki istifa kararı hakkında açıklamalarda bulundu.

A Spor ekranlarında Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'in istifası hakkında konuşan Levent Tüzemen, yapmış olduğu açıklamalarda ;

'İstifa kararı benim için sürpriz oldu'

Benim için sürpriz oldu. Nihat Özdemir'in istifa edeceği kimsenin akında yoktu. Mutlaka TFF'de son dönemlerde çok ciddi sıkıntılar ve tartışmalar yaşanıyordu. Özellikle hakemlerin görevden el çektirilmesi, Tahkim tarafından göreve iade edilmeleri, yayın ihalesi konusunda uzlaşma sağlanamaması, kulüp yöneticilerinin TFF'yi hedef alan açıklamaları, Mehmet Baykan'ın istifa etmesi TFF'de suların durulmadığını bize göstermişti.


'Nihat Özdemir'in altını oyuyorlar demişti...'

Ama kabul edelim ki TFF'de kendini başkan gibi görüp, başkan gibi hareket eden yöneticiler var, bunu inkar edemeyiz. Sonuçta Burak Elmas'ın aylar önce söylediği bir açıklama vardı: 'Nihat Özdemir'in altını oyuyorlar' demişti. Geldiğimiz noktada Nihat Özdemir istifa etmek zorunda kaldıysa o zaman Burak Elmas haklı çıkmıştır diye düşünüyorum.

'Bu koltuğa oturmak isteyenler var'

Bu kadar baskı altında kalan, eleştirilen, belki de bilerek yapılan bu istifalar TFF Başkanı'nı yıpratmak üzerineydi diye düşünüyorum. Bir sürü başkan adayı konuşuluyor. Bundan sonra Nihat Özdemir yerine seçilecek kişinin bu istifanın perde gerisindeki en güçlü isim olacağını tahmin ediyorum. Benim anlayışım bu. Bu koltuğa oturmak isteyenler var. Oturdukları koltuktan gücü alıp, Nihat Özdemir'den koltuğu alarak yönetmek isteyen insanlar var. Şimdi büyük bir çarpışma yaşanacak. Türk futbolcu zaten dibe vurmuş durumda. Yayın ihalesi, futbol, milli takım... Zaman çok şeylere gebe. Nihat Özdemir'in istifa nedenleri için söyleyeceklerini çok merak ediyorum. Bence Nihat Özdemir'in, 'Yoruldum, bu işleri çözmekte zorlanıyorum, çareyi istifa etmekte buldum' derse bana inandırıcı gelmez. Mutlaka nedenleri vardır.

'Kendi düzenlerini kuranların kurbanı oldu...'

Bence Nihat Özdemir geldiği günden beri TFF Başkanı olmasına rağmen kendi federasyonu içerisinde kendi düzenlerini kuranların kurbanı oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal