Levent Tüzemen Galatasaray'daki başkalık seçiminde Dursun Özbek'in Eşref Hamamcıoğlu'na göre daha önde olduğunu söyledi!

Spor yazarı Levent Tüzemen, Galatasaray’daki başkanlık seçiminde Dursun Özbek’in Eşref Hamamcıoğlu’na göre önde olduğunu söylerken sarı kırmızılıların başarıya aç bir teknik adam getirmesi gerektiğini söyledi.

31.05.2022-11:30 - (Son Güncelleme: 31.05.2022-11:30)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray’da yaklaşan başkanlık seçimi öncesinde camiada büyük bir heyecan yaşanıyor. Sarı kırmızılı ekipte mevcut Başkan Burak Elmas’ın devam etmemesi kesinleşirken Dursun Özbek ve Eşref Hamamcıoğlu başkan adayları arasında yer alıyor.

Sabah Gazetesi yazarlarından Levent Tüzemen, Galatasaray’daki seçim gündemi ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulunurken, aynı zamanda sarı kırmızılıların tercih etmesi gereken teknik adam ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Levent Tüzemen, yapmış olduğu açıklamalarda ;


‘Dursun Özbek ve ekibi daha güçlü görünüyor’

Dursun Özbek sadece bir yönetim kurmadı, her yöneticisini ayrı ayrı görevlendirdi. Bütün gayrimenkul işlerinden sorumlu olarak Erden Timur görev yapacak. Hatta cumartesi günü yapılacak toplantıda Erden Timur, projeleri üyelere barkovizyon ile anlatacak. Dursun Özbek'in hedefi oyuncu satmak değil, var olan kadronun eksiklerini giderip güçlendirmek. Eşref Hamamcıoğlu'nun projelerine henüz tanık olmadık ancak duyduğuma göre ilk etaptaki önemli borçları oyuncu satarak azaltmayı planlıyormuş. Camianın havasını kokladığınızda Dursun Özbek ve ekibi güçlü görünüyor.

‘Başarıya aç hoca gelmeli!’

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü; aidiyet duygusu olan, oyuncularla iletişim kurabilen, sevgi köprüsü oluşturabilen, hırslı, heyecanlı, dinamik bir isim olmalı. Florya'ya zaman ayıracak, bilgili, bütün takımı kucaklayacak, başarıya aç hoca gelmeli.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal