Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Abdülkadir Ömür transferinde reddettiği teklifin hayatının en büyük pişmanlığı olduğunu söyledi

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, şampiyonlukla tamamladıkları sezonun ardından önümüzdeki sezon öncesi yaptığı açıklamalarla taraftarları heyecanlandırdı.

31.05.2022-10:08 - (Son Güncelleme: 31.05.2022-10:08)

Spor Toto Süper Lig’de geride bıraktığımız sezonda uzunca bir süredir devam eden şampiyonluk hasretine son vermeyi başaran Trabzonspor’da muhteşem bir sevinç yaşanıyor. Bordo mavili ekipte kazanılan şampiyonluğun ardından gözler önümüzdeki sezonun hazırlıklarına çevrildi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu,  beIN Sports ekranlarında geride bıraktığımız şampiyonlukla geçen sezon, transferdeki pişmanlıkları ve Teknik Direktör Abdullah Avcı ile ilgili olarak söylediği sözlerle dikkatleri üzerine çekti. Ahmet Ağaoğlu, yaptığı açıklamalarda ;

‘Planlamamızı erken yapmamız garip karşılandı’

Hocamız Abdullah Avcı ile anlaştık. Her zaman elindeki oyuncu grubuyla neler yapabileceğini bize anlattı ve sezon sonunda bire bir planlar örtüştü. Onu yaparken 2021'in şubat ve mart ayında 2021/2022 sezonun planlamasını yaptık. Garip karşılandı. Biz planlamamızı yaptık, nisan ayında transfer yerimiz, kamp yerimiz, hazırlık maçlarımız ve transferlerimiz hazırdı.


‘O paranın ülke futbolunda kalması…’

Edin Visca iyi bir iş yaptı. Şampiyonluğa da katkı sağladı ama benim standartlarımda pahalı bir transferdi. Öyle paralar verdiğinizde uykularım kaçıyor. Tek mutluluğum, o paranın ülke futbolunun içerisinde kalması. Berat, Siopis ve Bakasetas transferlerinde de aynısı söyledim.

‘Nwakaeme için teklifimizi yaptık bekliyoruz’

Anthony Nwakaeme'ye verebileceğimiz en yüksek ücreti verdik. 3 yıllık sözleşme bizim için yüksek geldi. Çok değerli bir oyuncu. 33 yaşına gelmiş olması da beni endişelendirmiyor. Biz Anthony için teklifimizi yaptık bekliyoruz.

‘Takımda kalmasından yanayım...’

Uğurcan Çakır'ın takımda kalmasından yanayım. Çok çok iyi bir teklif gelirse... Uğurcan Çakır'ı kaleden aldığınızda, o veya ona yakın bir kalibrede kaleciyi oraya koymak zorundasınız. 10'a sattınız da, 7'ye doldurdunuz diyelim. 3 için değer mi?


‘Abdülkadir’e gelen teklifi reddetmek hayatımın pişmanlığı!’

İngiltere Premier Lig ekibi Manchester City'den Abdülkadir Ömür'e tam 23 milyon euroluk teklif geldi. O teklifi reddetmek hayatımın pişmanlığı. Yusuf Yazıcı'nın ardından ikisinin de takımdan ayrılmasına sıcak bakmadım.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal