Lazio Teknik Direktörü Maurizio Sarri'den Fatih Terim Açıklaması!

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi E grubunun ilk karşılaşmasında evinde konuk edeceği İtalyan ekibi Lazio'da Teknik Direktör Maurizio Sarri, maç öncesinde bir basın toplantısı düzenledi.

16.09.2021-13:04 - (Son Güncelleme: 16.09.2021-13:04)

İtalyan ekibi Lazio'da UEFA Avrupa Ligi E grubunda İstanbul'da oynanacak olan karşılaşma öncesinde heyecan gittikçe artarken artık müsabaka için geri sayıma geçildi.

Lazio Teknik Direktörü Maurizio Sarri, Galatasaray karşılaşması öncesinde Türk Telekom Stadyumu'nda düzenlediği basın toplantısında çarpıcı açıklamaları ile dikkatleri üzerine çekti.

Teknik Direktör Maurizio Sarri, düzenlemiş olduğu basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

FATİH TERİM TAKİP ETTİĞİM HOCALARDAN BİRİ

Fatih Terim çok iyi bir izlenim bıraktı Fiorentina'da. Uzun bir süre olmasa da önemli başarılar elde etti. Büyük hocaları okumayı ve takip etmeyi seviyorum. Fatih Terim de takip ettiğim hocalardan biri.

EN İYİ KADROMUZLA SAHADA OLACAĞIZ

Avrupa Ligi güzel bir yer. Lig ise daha uzun süren bir platform. Çok önemli bizim için. Final de oynadım Avrupa'da. Avrupa'da yaşadığımız hisler daha değişik. Bizim için deneme yapacağımız bir yer olmayacak. Biz en iyi kadroyu çıkarmaya ve başarılı olmaya çalışacağız.

KADROYU ERKEN AÇIKLAMAYI SEVMİYORUM

Oyuncularımın kadroyu basından öğrenmelerini istemiyorum. Vedat iyi çalışıyor, çok çaba sarf ediyor. İlk 11'de oynayıp oynamayacağını ben de bilmiyorum. Yarın herkes kadroyu öğrenecektir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal