21.09.2021-13:53 (Son Güncelleme:21.09.2021-14:12)


1

Fenerbahçe'de etkili performansıyla dikkat çeken Vedat Muriqi, İtalya Serie A ekibi Lazio'ya transfer olmuştu. İtalya ekibinde beklenen performansı gösteremeyen futbolcunun devre arasında takımdan ayrılması bekleniyor.



2

Süper Lig devi Fenerbahçe'de etkili performansıyla göz dolduran Vedat Muriqi, çizme temsilcisi Lazio'nun yolunu tutmuştu. Lazio'da bir türlü kendisini ispatlayamayan 27 yaşındaki Kosovalı futbolcu Vedat Murigi, Lazio'da bekleneni bir türlü veremedi. Vedat Muriqi, UEFA Avrupa Ligi'nde oynadıkları Galatasaray maçında da etkili bir performans ortaya koyamayınca tepkileri üzerine çekti.



3

Süper Lig devi Fenerbahçe'de gösterdiği etkili performansla büyük ses getiren ve Çizme ekibi Lazio'ya transfer olan Kosovalı Vedat Muriqi henüz beklentileri bir türlü karşılayamadı. Lazio'da beklentilerin çok altında kalan futbolcu gerek Lazio taraftarlarını gerek Lazio takımını çok büyük hayal kırıklığına uğrattı.



4

Futbolcunun son olarak Galatasaray ile oynanan UEFA Avrupa Ligi maçındaki etkisiz performansı, futbolcuyu eleştirilerin hedefi haline getirdi. Kosovalı golcü, İtalyan ekibi Lazio'da ilk sezonunda sadece 1 gol kaydetti. Futbolcunun bu performansı yoğun eleştiriler aldı.



5

Bu sezon takımda gerçekleşen teknik adam değişikliğinden sonra yeni teknik adam Mauirizio Sarri, Kosovalı golcüye sahip çıktı ve kendisine fırsat verdi. Maurizzo Sarri, Vedat Muriqi ile ilgili transfer dedikodularına transferin söz konusu olmadığını belirtmişti. Hatta futbolcuya Galatasaray ile oynanan maçta fırsat vermişti. 40 dakika sahada kalan futbolcu, beklentileri veremedi. Futbolcu diğer maçlarda da etkisiz performans segileyince Sarri'nin gözünden düştü.



6

Vedat Muriqi en sonki Cagliari maçını kulübeden takip etti. Futbolcunun Lazio'dan gözden düştüğü için Ocak ayında takımdan gönderileceği öğrenildi. Futbolcunun şimdiden kendisine yeni bir takım bulmak için menajeri vasıtasıyla araştırmaya koyulduğu öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR