La Roche Posay Anthelios Invisible Fluid Spf 50 güneş kremi 50 ml kullanıcıları memnun etti mi? La Roche Posay Anthelios Invisible Fluid Spf 50 güneş kremi 50 ml olumlu ve olumsuz yorumları

La Roche Posay Anthelios Invisible Fluid Spf 50 güneş kremi 50 ml kullanıcılarının kremden memnun kalıp kalmadığı, kremi almak isteyen kişilerin gündemini meşgul ediyor. Peki La Roche Posay Anthelios Invisible Fluid Spf 50 güneş kremi 50 ml kullanıcıları memnun etti mi? İşte La Roche Posay Anthelios Invisible Fluid Spf 50 güneş kremi 50 ml olumlu ve olumsuz yorumları...

29.06.2022-08:18 - (Son Güncelleme: 29.06.2022-08:18) La Roche Posay Anthelios Invisible Fluid Spf 50 güneş kremi 50 ml kullanıcıları memnun etti mi? La Roche Posay Anthelios Invisible Fluid Spf 50 güneş kremi 50 ml olumlu ve olumsuz yorumları

Piyasanın önemli kozmetik markalarından birisi olan La Roche’nin yeni güneş kremi ürünü La Roche Posay Anthelios Invisible Fluid Spf 50 güneş kremi, şimdiye kadar pek çok kişi tarafından satın alındı ve kullanıldı. La Roche Posay Anthelios Invisible Fluid Spf 50 güneş kremini henüz almamış olan insanlar ise krem hakkında yapılan olumlu ve olumsuz yorumları merak ediyor. Peki La Roche Posay Anthelios Invisible Fluid Spf 50 güneş kremi 50 ml kullanıcıları memnun etti mi?

La Roche Posay Anthelios Invisible Fluid Spf 50 güneş kremi 50 ml kullanıcıları memnun etti mi?

Güneşten gelen ultraviole ışınlarına karşı oldukça etkili olan markalardan birisi La Roche Posay Anthelios Invisible Fluid Spf 50 güneş kremi oldu. La Roche Posay Anthelios Invisible Fluid Spf 50 güneş kremini satın almak isteyenler ise krem hakkındaki yorumları merak ediyor. İşte La Roche Posay Anthelios Invisible Fluid Spf 50 güneş kremi 50 ml olumlu ve olumsuz yorumları:

La Roche

Beyaz tenliyim ve her güneşe çıktığımda kızarıyorum. Hatta yüzümde çiller çıkıyor. Bu yaz bunların hiçbirini yaşamadım, La Roche Posay Anthelios Uvmune Fluid SPF+50 sayesinde. Bütün yaz kullandım ve iyi ki de kullanmışım. Etkisi beklediğimden de iyi. Bir de standart güneş kremleri gibi yüzümde yapış yapış bir his bırakmıyor. O kadar hafif ki, sanki hiç sürmemişim gibi geliyor. Hem varlığını hissettirmiyor, hem çok iyi bir şekilde koruyor. Benden tam not!

İkinci kez aldım bu ürünü. Cildimde ağırlık yapmıyor. Çünkü gayet ince ve akışkan bir kıvamı var. Ayrıca güneşten çok iyi koruyor. Tatilimin keyfini doya doya çıkardım sağ olsun. :) Ne beyazlık, ne pul pul döküntü, ne yanma hissi. Hiçbiri olmadı. Bütün güneş kremleri bir tarafa, bu ürün bir tarafa.

Bayıla bayıla kullandığım bir ürün. Şiddetle öneriyorum. Koruma konusundaki performansına diyecek yok. Geçen gün bu kremi kullandım ve pikniğe gittim. Kollarım güneşten dolayı çok kızardı. Fakat yüzümde tık yoktu. Ürünün güçlü etkisi sayesinde güneş yüzünüze herhangi bir zarar veremiyor.

Dermatoloji uzmanının tavsiyesi üzerine kullanmaya başladım. Bana çok iyi geldi. Sıvı, hafif bir yapısı mevcut. Daha önce farklı güneş kremleri de kullandım. Hepsi cildimde yapış yapış oluyordu ve beyazlık yapıyordu. Bu ürün hiç öyle değil. Üstelik sivilce çıkarmıyor. Daha ne olsun?

Çok memnunum, devamlı kullanıyorum. Karma veya kuru bir cildiniz olsa bile hiç tedirginlik yaşamadan tercih edebilirsiniz. Beyaz bir görünüm meydana getirmiyor. Hafif bir yapısı olduğu için emilimi de gayet hızlı bir şekilde gerçekleşiyor. Güneşe karşı yüksek koruma sağlıyor ve nemlendirme etkisi de var.

Ağırlık hissi vermiyor. Beyazlık yapmıyor. Hemen cilt ile özdeşleşen, su bazlı bir ürün. Hani bazı ürünler cildinizde yapış yapış bir his bırakır ya; işte bu kremde öyle bir problem yok. Ben yağlı ve karma cilt tipine sahip olmama rağmen hiç sivilce yapmadığını söyleyebilirim. Gözüm kapalı tavsiye edebilirim yani.

Cildim biraz yağlı. Kullandığım birçok ürün yüzümde sivilce veya parlama yapıyor. Ancak bu üründe hiç böyle şikâyetler yaşamadım. Kıvamı da gayet iyi. Cildinize sürüp hemen yedirin, oh mis! Ferahlığın, ışıltının ve güneşten korunmanın tadını çıkarın. Yıllardır bu ürünün sadık müşterisiyim, öyle kalmaya da kararlıyım.

Bu markanın ürünlerini beğeniyordum aslında fakat bu krem beni hayal kırıklığına uğrattı. Kesinlikle önermiyorum. Hiç beğenmedim. Çok sıvı bir yapısı var.

Mükemmel bir ürün. Bir dönem yaz-kış fark etmeksizin hep bunu kullanıyordum. Yüzümü parlatmadı, akışkan bir yapısı var. Cilt rahatsızlığım için tedavi görüyordum. Bu krem sayesinde tedavi sürecim daha konforlu geçti diyebilirim.

Cildiniz yağlıysa bu kremden uzak durun. Ben hassas ve yağlı bir cilt yapısına sahibim. Bunu uyguladıktan sonra cildim ve gözlerim yanmaya başlıyor. Yüzümde ağırlık yapıyor, yağlı bir hissiyat uyandırıyor. Son kullanışımdı, tekrar böyle bir hata yapmayacağım.

Tek kelimeyle harika bir güneş kremi. Cildimi pamuk gibi yumuşatıyor. Çok hoş bir kokusu var. Yağlanma gibi bir yan etkiyle karşılaşmadım. Bir yıl önce almıştım, henüz bitmedi. Ne bereketli bir güneş kremiymiş ya!

Normalde hiç sivilce sorunu yaşamam. Fakat bu kremi sürdüğümde suratımı sivilceler basıyor ve kıpkırmızı oluyorum. Hiç umduğum gibi çıkmadı, aldığım için pişmanım.

Aşırı memnuniyetle kullandığım bir ürün. Cildim sivilce oluşumuna çok meyilli. Sık aralıklarla sivilce çıkar suratımda. Fakat bu ürün sivilcelenme yapmadı, tam tersi cildimi ışıldatıyor ve rahatlatıyor.

Egzama sorunundan ve cilt kuruluğundan muzdaribim. Bu kremi her kullandığımda yüzüm yanıyor. Galiba alerjik reaksiyona yol açtı. Cilt yapıma uygun değil sanırım.

Ürünün boyutu gerçekten çok küçük. Deyim yerindeyse sanki deneme boyu olarak piyasaya sürmüşler gibi. O parayı buna vereceğime daha kaliteli ve büyük boyutlu bir ürün alırım daha mantıklı. Hiç olmazsa parasına değer.

Ufak bir kutusu var ama ürün uzun bir süre gidiyor. Fazla fazla sürmezseniz bir hayli idare eder sizi. Tüm yüz için az bir miktar kullanmak yeterli. Rahatsız edici bir kokusu yok. Karma ciltli olanlar da rahatlıkla kullanabilir. Yağlanma gibi bir durum ile karşılaşmadım. Parlama sorununa da yol açmıyor çünkü cilt tarafından kolayca emilebiliyor.

Memnun kaldığım bir üründü. Güzel bir dokusu var, etkili. Ancak La Roche markası hayvanlar üzerinde deneyler yapıyormuş. Bunu yeni öğrendim ve çok üzüldüm. Kozmetik sektörü biraz daha kalkınacak diye hayvanların acımasızca öldürülmesi ne kadar kötü bir şey. Bu suça dolaylı yoldan bile kesinlikle ortak olmak istemem.

Senelerdir La Roche Posay Anthelios Uvmune Fluid SPF 50 güneş kremini kullanıyorum. Atopik dermatit (egzama) rahatsızlığım var. Çok hassas bir cilt yapısına sahibim. Sivilce yapar diye korktum fakat öyle olmadı. Koruma etkisi de çok güçlü. Yazın kullanırken iki saat arayla tazeliyorum.

3 hafta önce bu kremi kullanmaya başladım. Bu zamana kadar kullandığım güneş kremlerinin arasında en iyisi kesinlikle bu. Cildimde lekeler vardı, onlar da epey hafifledi. Hatta bendeki bu değişimi çevremdekiler bile hemen fark etti. Millet 'yüzüne bir aydınlık gelmiş, sırrı ne?' diye soruyor, o derece. Halbuki ekstra bir şey yapmıyorum, yalnızca düzenli olarak güneş kremi uyguluyorum. Herhangi bir zararını görmedim şimdiye kadar, umarım böyle devam eder.

Bu ürün yıllardır benim favorim. Cilde hızlıca nüfuz ediyor, çabucak emiliyor, sıvı formda olduğu için iz bırakmıyor. Sivilce yapmadı. Ayrıca sürdükten sonra yağlı bir his oluşturmuyor.

Karma ciltliyim ve cildi yağlandıran ürünleri sevmiyorum. İyi bir güneş kremi fakat bunu ne zaman kullansam, cildim yapış yapış oluyor sanki. Memnun kalmadım, bir daha kullanmayacağım.

Pek çok güneş kremi markasını denedim. İçlerinde en beğendiğim La Roche Posay Anthelios Uvmune Fluid SPF 50 güneş kremi oldu. Rahatça sürülebilen, ince ve hafif yapılı bir ürün. Severek kullanıyorum, öneririm.

Daha önce de kullanmıştım, 2. defa aldım. Yüz bölgesi için güneş kremi arayanların ilk tercihleri arasında yer almayı hak ediyor. Ben oldukça memnunum. Gerçi fiyatı boyutuna göre bir tık pahalı ancak parasının karşılığını veriyor. Bunu sürüp rahat rahat güneşe çıkabiliyorum. Asla kızarıklık falan olmuyor. Hem ciltte yağlı bir hissiyat oluşturmuyor. İyi ki bunu seçmişim diyorum.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal