Kuzey Yıldızı Nerede Çekildi?

Kuzey Yıldızı içerisinde çekişmeli bir aşk barındıran aynı zamanda çeşitli konuları işleyen bir dizidir.

03.07.2020-15:41 - (Son Güncelleme: 03.07.2020-15:38) Kuzey Yıldızı Nerede Çekildi?

Başrollerini Aslıhan Güner’in ve İsmil Demirci’nin paylaştığı dizide diğer oyunlar ise Toygan Avanoğlu, Cezmi Baskın, Zeynep Kankonde, Hüseyin Soysalan, Uğur Demirpehlivan gibi pek çok oyuncu başarılarını göstermiş ve kadroda çok kaliteli isimler yer almaktadır.

Yönetmenliğini ise Ersoy Güler’in üstlendiği bu dizi aynı zamanda Türk halkı tarafından da oldukça sevilmiştir. Kuzey Yıldızı dizisi Show Tv ekranlarında gösterilmektedir.

Kuzey ve Yıldız’ın aşkını konu alan bu dizi Kuzey’in Üniversiteye gitmesi ile birlikte bütün bildiklerini unutup kendi hayatına bakması ve Yıldız ile olan aşk hayatını unutması ile başlar. Ancak Kuzey bir müddet sonra memleketine geri dönüş yapar ve olaylar ondan sonra patlak vermeye başlar. Sırası ardına gelen bir sürü olay Yıldız sayesinde baş gösterir ve Yıldız intikamını almaya odaklanmıştır.

İsmail Demirci: (Kuzey Mollaoğlu): İsmail Demirci 13 Kasım 1984’de dünyaya gelmiş ve Ankara’da doğmuştur. 35 yaşındadır. Aynı zamanda kendisi gibi oyuncu olan Bensu Soral ile aşk yaşamaktadır İsmail Demirci. Üniversite eğitiminde Bilgisayar Programcılığı eğitimi alan Demirci sonralarında ise Anadolu Üniversitesine girerek Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümüne girmiş ve oradan mezun olmuştur.

Aslıhan Güner:(Yıldız Kadıoğlu): Aslıhan Güner Mert Kılıç ile birlikte 2013 yılında evlenmiştir. Ve 6 yıllık çok mutlu bir evliliği vardır. 17 Aralık 1987 yılında doğmuş ve de 32 yaşındadır Aslıhan Güner. Barış Manço Kültür merkezinde oyunculuk eğitimi almış ve son olarak ise Diriliş Ertuğrul’da Karaca Hatun olarak rol göstermiştir.

Kuzey Yıldızı Dizisinin Konusu

Kuzey’de Yıldız’da fazlasıyla inatçı karakterlerdir. Yıldız ise Kuzeyi çok küçüklüğünden beri sevmektedir. Ancak Kuzey ise Yıldızla sözlendikten sonra üniversite okumaya gittiği yerde bir kadınla evlenmiş ve üstüne üstlükte çocuk yapmıştır ve 3 çocuk sahibi olmuştur. Ancak yıldıza yaşattığı duyguların hepsini 20 yıl sonrasında kat kat yaşamış ve terk edilmesi yetmezmiş gibi birde dolandırılıp beş kuruş parasız bırakılmıştır.

Bütün bu olanlardan sonra Kuzey hayallerini bir kenara bırakıp çocuklarını da alıp memleketine dönmeye karar verir. Ancak Yıldız ise intikam duygusuyla yanıp tutuşurken onu geldiği yere gerisin geri yollamaya fazlasıyla niyetlidir. Kuzey Yıldızı dizisinde birbirine düşman olmuş iki aile ise sürekli kapışmaktadırlar ve olaylarla Kuzey başa çıkmak zorundadır.

Kuzey Yıldızı Dizisi Nerede Çekildi

Ordu'nun Kabadüz ilçesinde Çambaşı Yaylasın da çekilen bu dizi. Yer yer komik ve ironik bir sürü olayın anlatıldığı çok eğlenceli ve kafa dağıtmalık bir dizidir. Eğer izlemediyseniz mutlaka izlemelisiniz Kuzey Yıldızı dizisini. Ayrıca kadrosu ile de çok kaliteli bir dizi olmakla beraber oyuncu kadrosu ile de çok yetenekli isimleri barındırmaktadır Kuzey Yıldızı dizisi.

Show Tv de gösterimde olan bu diziyi kaçırmadan izleyin ve güzel konusu ile dizi keyfinin tadına varın...

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal