Kuyumcular Pazar kaça kadar açık, çalışıyor mu?

Düğün sezonu yaklaşırken insanlar kuyumcular ile ilgili soruları merak ediyor. Bazen hafta içi altın alışverişini tamamlayamayan vatandaş pazar günleri kuyumcular açık mı, kaça kadar açık sorularını araştırıyor. Kuyumcuların pazar günleri çalışma saatleri ile ilgili tüm detayları haberimizde derledik.

09.04.2022-18:19 - (Son Güncelleme: 09.04.2022-18:19) Kuyumcular Pazar kaça kadar açık, çalışıyor mu?

Altın fiyatları sık sık değişim gösterebildiği için altın alışverişlerini hafta içi tamamlamak daha mantıklı olsa da bazı durumlarda insanlar pazar günleri de kuyumcudan alışveriş yapmak zorunda kalabiliyor ve böyle durumlarda insanlar ilk olarak kuyumcuların pazar günü açık olup olmadığını araştırıyor. Kuyumcular pazar günü açık mı sorusunun cevabına tüm detaylarıyla haberimizden ulaşabilirsiniz. 

Kuyumcular Pazar günleri çalışıyor mu

 Her işletmeden işletmeye değişse de genellikle büyük illerde kuyumcular hafta sonları da çalışmaya devam ediyor. Özellikle İstanbul, Ankara, İzmir gibi şehirlerde bulunan alışveriş merkezlerinde bulunan kuyumcular pazar günleri de açık oluyor. Çalışma saatleri de yine işletmeden işletmeye değişiyor olsa da genellikle sabah 09:00-21:00 arası açık oluyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal