Kütahya'da Coronavirüs Korkusundan İntihar Girişimi

Dünya genelinde etkili olan coronavirüs salgını insanları paniğe sürükledi. Kütahya'da meydana gelen olayda bir kişi coronavirüs haberlerinin psikolojisini bozduğunu belirtti ve intihar etmeye kalkıştı.

25.03.2020-15:54 - (Son Güncelleme: 25.03.2020-18:00)

Çin'in Vuhan kentinden yayılmaya başlayan coronavirüs salgını dünya genelindeki tek gündem maddesi haline geldi. 20 binden fazla insanın ölümüne neden olan salgın insanların gündelik yaşantısını oldukça çok etkiledi. Kütahya'da yaşanan olay ise adeta bu duruma örnek oldu.

Kütahya'da annesi ve babası ile yaşayan H.G. isimli bir kişi kendisini odasına kilitleyerek intihar edeceğini söyledi. Yaşanan bu olay üzerine aile bireyleri ekipleri arayarak durumu bildirdi. İhbar üzerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri olay yerine geldi. Pencereye çıkan şahıs aşağıda ekiplerin geldiğini görünce odasında eline geçirdiği eşyaları bahçeye atmaya başladı. İtfaiye ekipleri her türlü senaryoyu değerlendirerek pencerenin altındaki zemine hava yastığı açtı. 

"CORONAVİRÜS HABERLERİ PSİKOLOJİMİ BOZDU"

Polisler daireye çıkarak kadını ikna etme çalışmalarına başladı. Kadın odasında hap içerek intihar etmeye kalkarken, itfaiye ekipleri durumu polislere bildirdi. Kapıyı kıran polisler kadının odasına girdi. Bu sırada sinir krizi geçiren kadına ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Daha sonra hastaneye kaldırılan kadın, "Ne yaptığımı hatırlamıyorum, coronavirüs haberleri psikolojimi bozdu." ifadesini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal