Kusursuz Göz Makyajı İçin İp Uçları

Kusursuz bir göz makyajı için bu işte profesyonel olmanız gerekmiyor. Vereceğimiz bazı basit ip uçlarıyla siz de kusursuz göz makyajı yapabilirsiniz.

21.02.2019-11:40 - (Son Güncelleme: 21.02.2019-13:46) Kusursuz Göz Makyajı İçin İp Uçları

Kusursuz bir göz makyajı için bu işte profesyonel olmanız gerekmiyor. Vereceğimiz bazı basit ip uçlarıyla siz de kusursuz göz makyajı yapabilirsiniz. İşte detaylar...

Far Sürmek

Öncelikle göz kapaklarınızın rengini eşitlemekle işe başlayın. Göz pınarınıza doğru açık tonlarda bir far uygulayın. Daha sonra kıyafetinize uygun bir far rengi seçin ve bu rengi de gözünüzün kuyruk kısmına doğru sürün. Eğer dilerseniz gözlerinizin uçlarına bant yapıştırarak keskin bir kuyruk yapabilirsiniz.

Eyeliner Çekmek

Makyaj yapmanın en zor kısmı eyeliner çekmektir. Bu işin profesyonellerini bile oldukça zorlayan eyeliner sürme işlemi, ilk denemelerde başarısızlıkla sonuçlanabilir. Eyeliner için en etkili yöntem bant kullanmaktır. Eğer eyeliner’ı çektikten sonra beğenmezseniz, far süngerinin yardımı ile makyajınızı smoke eyes makyajına dönüştürebilirsiniz.

Maskara Sürmek

Maskara sürerken dikkatli olmanız gerekir yoksa bütün emeklerinizi çöpe atmış olursunuz. Kirpiklerinizde maskaranın birikmesi hem kirpiklerinizin dökülmesine sebep olur hem de makyajınızın kalitesini düşürür. Bu sebeple tek seferde kirpiklerinizi birbrine yapıştırmadan maskarayı dikkatlice sürmeniz gerekir.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal