Kusursuz Bakır Tonlu Makyaj için 5 Adım

Metalik tarz makyajlar son yılların sıklıkla tercih edilen makyaj türlerinden biri.

15.12.2018-17:57 - (Son Güncelleme: 15.12.2018-17:54) Kusursuz Bakır Tonlu Makyaj için 5 Adım

Metalik tarz makyajlar son yılların sıklıkla tercih edilen makyaj türlerinden biri. Metalik makyajda en çok kullanılan renk ise bakır tonları. Bakır tonlu mükemmel bir makyaj için 5 adım:

IŞILTILI BAZ: Parlak görüntüye sahip olmak için ışıltılı bir makyaj bazı kullanılmalı. Likit highlighter ile fondöteni birbirine karıştırarak kullanabilir ve ya direkt nemli bitişli bir fondöten kullanılabilir.

BRONZ CİLT: Cilt renginizi bronz bir görünüme kavuşturarak makyajınızın seviyesini yükseltebilirsinizi. Bunun için fondöteninizin nemli ve doğal dokusunu bozmayan kremsi bronzerları tercih edin.

FARLAR TEK TON: Çarpıcı renkli bakır tonlu makyajda başka hiçbir renk kullanmaya ihtiyacınız yok. Metalik dokulu farınızın duruşunu göz önüne çıkarmak için sentetik kıllı ve yassı uçlu bir fırça yardımıyla makyaj sabitleyici ile ıslatarak kullanın ve ürünü tampon hareketlerle uygulayıp farınızın görüntüsünü belirginleştirin.

KİRPİK DİPLERİNİ UNUTMAYIN: Bakışlarınıza daha çok dikkat çekmek için kirpik diplerinize koyu renkli bir kalem uygulayarak dağıtarak buğulu bir görünüm elde edebilirsiniz.

ISLAK DUDAKLAR: Işıltılı bir makyajı elbette ışıltılı dudaklarla tamamlamak gerekir. Ekstra ıslak bitişli karamel nude renginde parlatıcılar yazın son günlerine uygun bronz güzelliğinizi bir üst seviyeye çıkarmak için en harika yol.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal