Kapatıcının 5 Farklı Kullanım Alanı

Tek bir dokunuşla yorgun görünümü silen ve bakışları ön plana çıkaran concealerın birçok farklı kullanımı mevut.

15.12.2018-17:41 - (Son Güncelleme: 15.12.2018-17:39) Kapatıcının 5 Farklı Kullanım Alanı

Concealer makyaj çantasının olmazsa olmazlarından. Tek bir dokunuşla yorgun görünümü silen ve bakışları ön plana çıkaran concealerın birçok farklı kullanımı mevut.

FONDÖTEN: Sıcak mevsimlerde hafif bir cilt makyajı yapmak istiyorsanız kapatıcı kullanabilirsiniz. Nemlendirici veya bakım yağınızla birleştireceğiniz kapatıcı ve hafif bir fondöten olarak kullanılabilir.

DÜZELTMELER: Fondöteninizin sağlam olmadığı ve cilt kusurlarınızı yok edemediğiniz durumlarda concealer kullanabilirsiniz. Fazladan uygulanacak bir fondöten katmanındansa concealer ile hafif bir sonuçla cilt görünümünü daha iyi bir duruma getirebilirsiniz.

GÖZ BAZI: Göz kapağınızdaki renk eşitsizliğinden kurtulmak ve farınızı daha pigmentli ve sağlam bir bitişle sonlandırmak için kapatıcı kullanabilirsiniz.

ŞEKİLLENDİRİCİ: Yüz şeklinizi değiştirmek ve hatlarınızı ön plana çıkarmak için cilt renginizden bir-iki ton açık kapatıcıyı elmacık kemiklerinin üzeri, çene ve burun köprüsü gibi yüzünüzün yüksek kısımlarında kullanın.

HATA KAPATICI: Kırmızı ruj, kuyruklu eyeliner ve kaş kontürü gibi bitişleri çok keskin olan makyajlarda concealerın kapatıcı özelliğinden yararlanabilirsiniz. Keskin uçlu bir fırça yardımıyla elinizin kaydığı kısımları kapatarak net ve keskin bitişler sağlayabilirsiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal