Kuşadası'na Turistler Akın Etti!

Aydın'ın Kuşadası ilçesi, yerli turistlerin akınına uğradı. Yapılan açıklamalarda otellerin yüzde 70'lik kısmının dolduğu belirtildi.

19.06.2021-01:38 - (Son Güncelleme: 19.06.2021-01:38) Kuşadası'na Turistler Akın Etti!

Aydın'ın Kuşadası ilçesi, 2 günlük hafta sonu tatili olması nedeniyle adeta yerli turistlerin akınına uğradı. Şehrin girişinde uzun araç kuyrukları oluştu. İlçe Emniyet Müdürlüğünce paylaşılan verilere göre Kuşadası’na son 24 saatte 10 binden fazla aracın giriş yaptığı açıklandı.

Türkiye´nin önemli turizm merkezlerinden Kuşadası'na, adeta turist akını oldu.2 günlük hafta sonu tatilini kapsayan nedeniyle yerli turistler bölgede uzun araç trafiği oluşturdu. Hava sıcaklığının 30, deniz suyu sıcaklığının 23 derece olarak ölçüldüğü ilçeye çevre illerden gelenler 24 saatte 10 binden fazla aracın giriş yaptığı açıklandı. Kente özellikle İzmir, Manisa ve Denizli gibi yakın illerden giriş yapıldığı bildirildi. Araç trafiği özellikle şehrin Selçuk girişinde adeta yığın oluşturdu. 

OTELLERDE YER BULUNAMIYOR

Hafta sonu tatili için Kuşadası'na gelenlerin otellere akın etti. Çok sayıda otelde neredeyse hiç yer kalmadığı bildirildi. Şehirdeki otellerin yüzde 70’lere kadar dolduğu açıklandı.Kuşadası’nın sahil bandı, turistik çarşıların bulunduğu Sağlık Caddesi ile Barbaros Hayrettin Paşa Bulvarı’nda da yoğunluk yaşandığı paylaşıldı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal