Kuş Uçuşu yeni sezon ne zaman? Kuş Uçuşu 2. sezon olacak mı, ne zaman yayınlanacak?

Netflix’in Türk dizilerinden birisi olan Kuş Uçusu dizisinin yeni sezonu dizi severlerin birinci gündem maddesini oluşturuyor. Peki Kuş Uçuşu yeni sezon ne zaman? Kuş Uçuşu 2. sezon olacak mı, ne zaman yayınlanacak? Tüm soruların yanıtı haberimizde...

19.06.2022-17:15 - (Son Güncelleme: 19.06.2022-17:15) Kuş Uçuşu yeni sezon ne zaman? Kuş Uçuşu 2. sezon olacak mı, ne zaman yayınlanacak?

Ünlü dijital platform Netflix’in yeni Türk yapımı dizilerinden birisi olan Kuş Uçusu dizisinin ilk sezonu oldukça beğenildi. 8 bölümden oluşan Kuş Uçuşu ilk sezonun bitmesiyle birlikte dizi severlerin aklında ‘’Kuş Uçuşu yeni sezon ne zaman? Kuş Uçuşu 2. sezon olacak mı, ne zaman yayınlanacak?’’ soruları oluşmaya başladı.

Kuş Uçuşu 2. sezon olacak mı, ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Birce Akalay, İbrahim Çelikkol ve Miray Daner’in yer aldığı Kuş Uçuşu dizisi geçtiğimiz günlerde Netflix’te yayınlanmıştı. Dizi severlerin tam not verdiği ilk sezonun ardından ‘’Kuş Uçuşu yeni sezon ne zaman? Kuş Uçuşu 2. sezon olacak mı, ne zaman yayınlanacak?’’ soruları tartışılmaya başlandı.

Yönetmenliğini Deniz Yorulmazer’in yaptığı, senaristlik görevini ise Meriç Acemi’nin üstlendiği Kuş Uçuşu dizisi yeni sezon hakkındaki araştırmalar son bir kaç saatte bile oldukça arttı. 3 Haziran’da ilk sezonunun yayınlandığı Kuş Uçuşu dizisinin yeni sezonunun yayınlanıp yayınlanmayacağı konusunda Netflix’ten veya dizinin yapımcısı Ay Yapım’dan resmi bir açıklama gelmedi. Fakat dizinin izleyenlerce beğenilmesi sebebiyle ikinci sezonunun onayının alınması ihtimali oldukça yüksek gözüküyor.

Kuş Uçuşu dizisi yeni sezon

Netflix Kuş Uçuşu dizisi konusu nedir?

X ve Y kuşağını temsil eden iki idealist kadının çarpışması Kuş Uçuşu dizisinin ana konusunu oluşturuyor. Deneyimli ve idealist bir haber çalışanı olan Aslı, kariyerini daha da yukarıya çıkarma işini ‘’Kuş uçuşu’’ yöntemiyle yani hızla yapmak istemektedir. Fakat yoluna çıkacak engeller genç kadının bu amacının o kadar kolay olmayacağını gösterecektir. İki farklı kuşağın çatışmasının sonucunda kim galip gelecektir?

Netflix Kuş Uçuşu dizisi oyuncuları kimlerdir?

Bestelerini Toygar Işıklı’nın yaptığı ve seslendirme sanatçısı olan ünlü oyuncu Nejat İşler’in yer aldığı Kuş Uçusu dizisinin oyuncu kadrosu şu isimlerden oluşuyor:

Birce Akalay - Lale Kıran

Miray Daner - Aslı Tuna

İbrahim Çelikkol - Kenan Sezgin

İrem Sak - Müge Türkmen

Burak Yamantürk - Selim Kıran

Defne Kayalar - Gül

Zafer Ergin - Sulhi

Şifanur Gül - Güliz

Eren Çiğdem - Enver

Demircan Kaçel - Yusuf Tunca

Merve Hazer - Nihan

Bülent Çetinaslan - Ali

Elif Gökçe Özay - Özge

Ertan Ekmekçi - Nunu

Elif Kurtaran - Melisa

Merve Nil Güder - Mia

Muhammet Uzuner - Faruk

Özgür Daniel Foster - Onur

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal