Röportaj Adam'dan kripto para videosu

Bitcoinde yaşanan düşüşün hemen ardından yatırımcılar yaşadıkları krizle ilgili yorumlar yaparken, sosyal medyanın en çok tanınan isimlerinden birisi olan Röportaj Adam, kripto para düşüşüne ilişkin bir video hazırladı.

19.06.2022-17:28 - (Son Güncelleme: 19.06.2022-17:28) Röportaj Adam'dan kripto para videosu

Sosyal medya, kripto para piyasasında yaşanan düşüş sarsıntısı ile çalkalanıyor. Bitcoinde yaşanan aşağı yönlü iniş, çok sayıda yatırımcıyı etkilerken, yaşanan krize ilişkin binlerce yorum yapıldı.

Bu yorumlardan bir tanesi de sosyal medyanın en tanınan isimlerinden birisi olan Röportaj Adam adıyla tanınan Mahsun Karaca'ya aitti.

Röportaj Adam'dan kripto para videosu

Röportaj Adam'dan kripto para videosu

Kripto para birimlerindeki sarsıntı Bitcoin'de düşüş yönlü eğime neden oldu. Son 24 saat içerisinde yüzde 9'den fazla değer kaybeden Bitcoin, Aralık 2020'den beri ilk kez, 20 bin dolar seviyesinin altını gördü. En son geçtiğimiz Kasım ayında düşüş yaşayan Bitcoin, yüzde 70 gerileme gösterdiği listede zirve rakamları çok fazla göremedi.

Kripto para yatırımcılarının, Bitcoin'de yaşadıkları kriz sonrası sosyal medyada “Röportaj Adam” olarak tanınan Mahsun Karaca, çok fazla ilgi gören bir video hazırladı. Bitcoinde görülen düşüşle ilgili çıkan krizi video ile anlatan Röportaj Adam, hazırladığı videoyu sosyal medya hesabı üzerinden yayınlandı.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal