Kurye Apartmana Ölümü Getirdi

Düzce'de, gece saatlerinde bir apartmana yemek siparişi götüren kurye ile başka bir apartman sakini arasında kavga çıktı. Olayda 1 kişi öldü, 3 kişi ise gözaltına alındı.

25.11.2021-16:05 - (Son Güncelleme: 25.11.2021-16:05) Kurye Apartmana Ölümü Getirdi

Düzce'de, bir apartmana yemek siparişi götüren kurye, başka bir apartman sakini arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı kavga çıktı. Olayla ilişkisi olduğu bilinen 3 kişi gözaltına alındı. 

Olay, Düzce’nin Aziziye Mahallesi'nde meydana geldi. Gece saatlerinde bir apartmana servis getiren kurye, siparişini teslim ettikten sonra yanında bulunan arkadaşı ile birlikte bina içerisinden çıkmak istedi. Bu esnada site içinde bulunan başka bir apartmanda oturan Fatih Beşiroğlu ile servis görevlisi arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma yaşandı. 

BIÇAKLI SALDIRI SONRASI OLAY YERİNDEN KAÇTI 

Sözlü tartışma alevlenerek bıçaklı kavgaya dönüştü. Tartışmanın büyümesi üzerine kurye, cebinde bulunan bıçağı çıkartarak sözlü tartışma yaptığı Fatih Beşiroğlu’nu bıçakladı. Kurye, yere yığılan Beşiroğlu’nu öylece bırakarak olay yerinden kaçtı. 

GÖZALTINA ALINDILAR

Bıçaklı saldırı sonucunda ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Beşiroğlu, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Olay yerinde kaçan saldırgan ve arkadaşı saklandıkları yerde kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. Şahıslar emniyetteki sorgularında vereceği ifadelerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi. Polis, bıçaklı saldırıda bir kişinin öldürüldüğü olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal