Kuruluş Osman'ın Malhun Hatun'u Yıldız Çağrı Atiksoy'dan gelen kötü haber nişanlısı Berk Oktay’ı korkuttu!

Ünlü oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy'dan gelen kötü haber sevenlerini ve set ekibini endişelendirdi. İşte habere ilişkin o detaylar...

21.03.2022-10:00 - (Son Güncelleme: 21.03.2022-12:04)

Ekranların en sevilen oyuncuları arasında yer alan Yıldız Çağrı Atiksoy, yer aldığı her projede göstermiş olduğu oyunculuk performansıyla akıllara kazındı. Canlandırdığı karakterler sayesinde başarılı performanslarla hafızalarda yer edinen ünlü oyuncu Atiksoy, şu sıralar Kuruluş Osman dizisinde yer alıyor. Atv ekranlarının en sevilen dizileri arasında yer alan Kuruluş Osman'da Malhun Hatun'a hayat veren başarılı oyuncunun bugüne dek sürdürdüğü kariyerinin yanı sıra özel hayatı da oldukça merak ediliyor. Bir süredir meslektaşı Berk Oktay'la ilişki yaşayan Atiksoy, geçtiğimiz haftalarda nişanlanarak evliliğe dair ilk adımı atmış oldu. Evlilik arifesindeki ünlü oyuncudan gelen kötü haber ise başta nişanlısı olmak üzere sevenlerini endişelendirdi. 

Berk Oktay'dan sonra şimdi de Atiksoy'dan haber geldi

Uzun bir süredir Yasak Elma'nın yıldızı Berk Oktay'la aşk yaşayan güzel oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy, yaz aylarında evlenmek için gün sayıyordu. Geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanan Berk Oktay'dan sonra bir kötü haber de Yıldız Çağrı Atiksoy'dan geldi. Kuruluş Osman dizisinde boy gösteren ünlü oyuncunun koronavirüse yakalandığı öğrenildi. 2020 yılında da aynı anda hastalanarak bu virüsü atlatan ünlü çift, yine aynı kaderi yaşamaya başladı. Güzel oyuncunun sağlık durumu hakkında bir bilgilendirme ise henüz yapılmadı. 

Yıldız Çağrı Atiksoy koronavirüse yakalandı

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal