Kuruluş Osman yeni bölüm yayınlanacak mı, neden yok? Kuruluş Osman bitti mi? ATV yayın akışı 4 Mayıs 2022 Çarşamba

4 Mayıs Çarşamba ATV yayın akışına ulaşmak isteyen izleyiciler, ilgiyle takip ettikleri 'Kuruluş Osman' isimli dizinin yayınlanıp yayınlanmayacağını da araştırıyor. Peki, Kuruluş Osman yeni bölüm yayınlanacak mı, neden yok? Kuruluş Osman bitti mi? İşte, ATV yayın akışı 4 Mayıs 2022 Çarşamba..

04.05.2022-11:40 - (Son Güncelleme: 04.05.2022-11:40) Kuruluş Osman yeni bölüm yayınlanacak mı, neden yok? Kuruluş Osman bitti mi? ATV yayın akışı 4 Mayıs 2022 Çarşamba

20 Kasım 2019'da ATV ekranlarında yayın hayatına başlayan 'Kuruluş Osman' isimli dizi kısa sürede izleyicilerin beğenisini kazanmayı başardı. Yönetmen koltuğunda Metin Günay'ın oturduğu ve senaryosunu Mehmet Bozdağ'ın yazdığı tarih dolu aksiyon ve macera dizisi Kuruluş Osman, yayınlandığı günden itibaren özellikle tarih sever izleyiciler tarafından ilgiyle takip edilmeye başlandı.

Kuruluş Osman yeni bölüm yayınlanacak mı, neden yok

Her hafta Çarşamba akşamları ekranlara konuk olan Kuruluş Osman'ın 4 Mayıs akşamı yayınlanıp yayınlanmayacağı da merak konusu oldu. Dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan son bölümünde Osman Bey Nikola'ya karşılık olarak İnegöl'ü istemeye devam ettiği ve sonunda da İnegöl Tekfuru Nikola'yı ele geçirdiği görülmüştü. Herkes Nikola'nın ölümünü beklerken, Osman Bey onu öldürmediği ve Nikola esir edilerek Kayı obasına götürdüğüne şahit olan izleyiciler Osman Bey'in yeni planı ne olacağını merak etmeye başladı.

Kuruluş Osman yeni bölüm yayınlanacak mı, neden yok?

Dizi severlerin merakla beklediği Kuruluş Osman'ın yeni bölümü ise, ATV'nin 4 Mayıs Çarşamba gününe ait yayın akışında olup olmadığı sorgulanmaya başlandı. Edinilen bilgilere göre Kuruluş Osman'ın bu akşam saat 20.00'de ekranlara gelmeyeceği ve dizinin bayram haftasında dolayı bu hafta yayınına ara verdiği öğrenildi.

ATV yayın akışı 4 Mayıs 2022 Çarşamba

* 19:00 - ATV Ana Haber

* 20: 00 - Assassin's Creed TV'de ilk - Yabancı Sinema

* 22:20 - Cennetin Krallığı

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal