Survivor Sude nerede, neden yarışmada yok? Survivor 2022 Sude sakatlandı mı, oyunlarda neden yok?

TV8'in en çok izlenen yarışma programı Survivor 3 Mayıs ödül oyunu devam ederken Ünlüler takımında Sude yarışta yer almadı. Bunun ardından izleyiciler, Survivor Sude nerede, neden yok, yarışmada niye yok Survivor 2022 Sude sakatlandı mı, oyunda neden yok merak etti. İşte detaylar...

04.05.2022-00:13 - (Son Güncelleme: 04.05.2022-00:13) Survivor Sude nerede, neden yarışmada yok? Survivor 2022 Sude sakatlandı mı, oyunlarda neden yok?

TV8'in sevilen yarışma programı Survivor her hafta birbirinde heyecanlı oyunlar ve ödüller ile izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Yarışmanın 3 Mayıs günü oynanan oyunlarda Sude'nin yer almaması izleyicileri meraklandırdı. Sude'nin neden olmadığı merak edildi. Peki Sude neden yok? İşte detaylar...

Survivor Sude neden yok? Oyunlarda neden yer almıyor?

Survivor yarışmacılarından olan Sude potaya girdiği için yokluk adasına gönderildi. Bu yüzden de yarışmalarda yer almadı.

Survivor sude burcu

Survivor Sude kim?

11 Mayıs 1996 tarihinde İzmir'de dünyaya gelen Sude Burcu'nun babası futbol antrenörü iken annesi ise pilates eğitmenidir. Kendisi gibi tekvandocu iki kız kardeşi olan Sude, lisans eğitimini Manisa Celal Bayar Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi 3. sınıf olarak almaktadır. Henüz okulunu bitirmeden profesyonel olarak spor hayatına atılmıştır. Aynı zamanda da zumba eğitmenliği yapıyor. 2 kez Avrupa 3.'lüğü, 1 kez Balkan Şampiyonluğu, 7 kez Türkiye Şampiyonluğu gibi dereceleri var.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal