Kuruluş Osman yeni bölüm 11 Mayıs 2022 son bölüm (93. Bölüm) tek parça izle

ATV ekranlarının tarihi dizisi olan Kuruluş Osman uzun soluklu olan diziler arasında yer almaktadır. Reyting listesinde üst sıralarda yerini alan Kuruluş Osman başladığı günden bu zamana kadar yoğun ilgi görmeye devam ederken sezon finaline sayılı günler kala yeni bölümü bu akşam izleyicilerle buluşacak. Kuruluş Osman'ın son bölümünde yaşanılanlar heyecanı arttırırken yeni bölümde neler yaşanacağı araştırılmaya başlandı. Kuruluş Osman 93.bölüm canlı izle. Kuruluş Osman son bölüm tek parça izle. Kuruluş Osman son bölüm detayları haberimizde

11.05.2022-19:47 - (Son Güncelleme: 11.05.2022-19:47) Kuruluş Osman yeni bölüm 11 Mayıs 2022 son bölüm (93. Bölüm) tek parça izle

Bozdağ Film imzalı olan Kuruluş Osman, 2019 tarihinde ATV ekranlarında yerini aldı. Yönetmen koltuğunda Metin Günay yer alırken senaryosunu kaleme alan isim ise Mehmet Bozdağ oldu. Macera, aksiyon ve drama türünde yer alan dizinin başrol ismi olan Burak Özçivit olarak devam etmektedir.

Kuruluş Osman ne zaman?

ATV ekranlarının sevilen dizisi Kuruluş Osman, her hafta Çarşamba saat 20.00'da izleyiciyle buluşmaktadır.

Kuruluş Osman 93.bölüm

Kuruluş Osman 92.bölümde neler oldu?

Oba da yayılan İnegöl'ün fethedileceği haberi herkes tarafından duyulmaya başlandı. Kayı obası bu fetih için büyük heyecanla beklerken hazırlıklarına başladı. Bala Hatunun liderliği ile Bacıyanlar pusatları kuşanılır. Malhun Hatun'un topladığı hatunlar ise cenk sürerken, arkada orduya lazım olacak malzeme ve levazımlar toparlanmaya başlanır. İnegöl fethi ise ne zaman olacak soruları bu bölümle beraber sıklık kazandı.

Kuruluş Osman 93.bölünde neler olacak?

Osman'ın İnegöl'ü almak için sehit olmayı bile göze aldığı bu fetih için yola koyulur. Topların fırlatılması kaleyi yıkmaya başladı. Bala Hatun'un ise mutlu haberi vermesi obayı şenlik yerine koyar. İnegöl'ün fethi gerçekleşti mi? İnegöl alındı mı? Osman, İnegöl'ü aldı mı? sorularına neden olan fragman üzerine yanıtlar 93.bölümle beraber gelecek.

Kuruluş Osman 93.bölüm canlı https://www.atv.com.tr/kurulus-osman adresinden izleyebilirsiniz.

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal