Kara Tahta yeni bölüm 11 Mayıs 2022 son bölüm (5. Bölüm) tek parça izle

TRT1 ekranlarında kısa süre önce izleyiciyle buluşan Kara Tahta beğenilmeye devam ediyor. Çarşamba günleri izleyiciyle buluşan Kara Tahta bu akşam yeni bölümüyle TRT1 ekranlarında olacak. Kara Tahta'nın son bölümünü kaçıranlar neler olduğunu merak ederken yeni bölümde neler yaşanacağı da araştırılmaya başlandı. Kara Tahta 4.bölümde neler oldu? Kara Tahta 5.bölümü full izle. Kara Tahta 5.bölüm tek parça izle.

11.05.2022-19:46 - (Son Güncelleme: 11.05.2022-19:46) Kara Tahta yeni bölüm 11 Mayıs 2022 son bölüm (5. Bölüm) tek parça izle

ÜS Yapım imzalı olan Kara Tahta 30 Mart 2022 tarihinde ilk bölümüyle izleyicilerin karşısına geçti. Yönetmenliğini Ender Mıhlar'ın üstlendiği, senaryosunu ise Erkan Birgören'in kaleme aldığı dizi yeni bölümleriyle TRT1 ekranlarında olmaya devam ediyor. Türk televizyon dizisi olan Kara Tahta'nın son bölümünde neler yaşandığı merak konusu oldu. Kara Tahta 5.bölümü full izle. Kara Tahta yeni bölümde neler olacak? Kara Tahta son bölüm tek parça izle.

Kara Tahta konusu nedir?

Lise hayatında yaşadığı sorunlar üzerine memleketini terk etmek zorunda kalan Atlas, annesiyle beraber yeni hayata giriş yapar. Yılların çabası üzerine matematik öğretmeni olarak kendi lisesinde göreve başlar. Atlas'ın hayatı ve yaşayacakları ise ele alınmaktadır.

Kara Tahta dizisi nerede çekiliyor?

Eski zamanların ele alındığı dizi İstanbul'un Beşiktaş ve Galata çevresinde çekilmektedir.

Kara Tahta 5.bölüm

Kara Tahta 4.bölümde neler oldu?

Irmak ve Atlas'ın aşk mücadelesi devam ederken bir kez daha başkası yüzünden farklı yolları tercih etmek zorunda kaldılar. Bütün engellere rağmen Irmak'ın aldığı karar izleyenleri şaşırttı. Atlas tarafından cevapsız bırakılan soruların peşine düşen Irmak'ın yolu uzun. Atlas'ın sessiz kalması ve eskiden yazdığı mektuplara neden cevap vermediğine dair ağzından tek bir kelime çıkmamaktadır. Peki bu duruma Irmak nasıl tepki verecek?

Kara Tahta 5.bölümde neler olacak?

Atlas ve Irmak aşkında sular durulmuyor. Irmak'ın zorla Bekir'le evlendirilmesine sessiz kalmayan Atlas bütün ipleri eline alır. Atlas'tan intikam almak için küçük çocukların kullanılması Atlas'ın okul müdürüyle arasını açarken okuldaki pozisyonunu da etkilemektedir. Bekir'in Irmak'a olan aşkı herkese zarar vermeye devam ederken Atlas ve Bekir yüz yüze gelir. Peki bu savaştan kim çıkar sorusuna yanıt ise 5.bölümde gelecektir.

Kara Tahta 5.bölüm canlı https://www.trt1.com.tr/diziler/kara-tahta izleyebilirsiniz.

Kara Tahta oyuncuları ve karakterler

Atlas (Furkan Andıç)

Irmak (Miray Daner)

Bekir (Kerem Arslanoğlu)

Arif (Cengiz Bozkurt)

Sevgi (Çiçek Dilligil)

Münevver (Selen Uçer)

Ülfet (Mine Tüfekçioğlu)

Esra (Yazemin Yazıcı)

Cafer (Onur Durmaz)

Hikmet (Nizam Namidar)

İskender (Taylan Meydan)

(Murat Danacı)

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal