Annenin Sırrıdır Çocuk yeni bölüm 11 Mayıs 2022 son bölüm (6. Bölüm) tek parça izle

Kısa sürede büyük ilgi gören TV8'in gözde dizisi Annenin Sırrıdır Çocuk her bölümüyle beğenileri toplamaya devam ediyor. 5.bölümü 4 Mayıs tarihinde yayınlanan dizinin yeni bölümü için heyecanlar arttı. Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin son bölümünü kaçıranlar için 5.bölüm detayları haberimizde yer almaktadır. Bu akşam seyirciyle buluşacak 6.bölüm de neler olacağı araştırılmaya başlandı. Annenin Sırrıdır Çocuk son bölüme de neler oldu? Annenin Sırrıdır Çocuk yeni bölümde izleyicileri neler bekliyor?

11.05.2022-19:45 - (Son Güncelleme: 11.05.2022-19:45) Annenin Sırrıdır Çocuk yeni bölüm 11 Mayıs 2022 son bölüm (6. Bölüm) tek parça izle

5.bölümü ekranlara gelen Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi tüm hızıyla devam ediyor. Heyecanın yüksek seviyede olduğu son bölümde neler yaşandığı birçok izleyici tarafından merak konusu oldu. Meryem tutuklanacak mı? Defne gerçekleri öğrenecek mi? sorularına 6.bölümle beraber yanıt bulunacaktır. Büyük ilgi gören Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin son bölümünde neler olduğu ve yeni bölümde yaşanacak gelişmelerin detayları haberimizde yer almaktadır.

Annenin Sırrıdır Çocuk konusu nedir?

Başrollerde Selin Yeninci ve İrem Helvacıoğlu'nun bulunduğu dizide iki genç kadının geçmişiyle yüzleşmesi seyredilmektedir. Anne adayları olan Meryem ve Defne olan iki kadının farklı yaşam mücadelesi ekranlara gelmektedir.

Annenin Sırrıdır Çocuk ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Kısa süre önce TV8 ekranlarında seyirciyle buluşan dizi her hafta Çarşamba günü 20.00'da yeni bölümüyle yer almaktadır.

Annenin Sırrıdır Çocuk son bölüm

Annenin Sırrıdır Çocuk 5.bölümde neler oldu?

Çınar'ın büyük gerçeği öğrenmesi üzerine Defne ile olan evlilikleri büyük sarsıntılar yaşamaya başladı. Reha ile Meryem'in iş birliği sonrası Reha tehditlerine başladı. Bebeği bulmak için büyük uğraşlar veren Sadun'a gizli bir telefon gelir. Telefon görüşmesi sonrası Çınar ve Sadun mecburen iş birliği yapması gerekti. İhbarlar üzerine Meryem köşeye sıkışır. Meryem bebeğe kavuşabilecek mi? Sadun geçmişi unutup Çınar'a yardım edecek mi?

Annenin Sırrıdır Çocuk 6.bölümde izleyicileri neler bekliyor?

Defne'nin oğluna kavuşmak için birçok yol denemesi üzerine bu defa Meryem pes mi etti dedirten yeni bölüm bizleri bekliyor. Sadun'un Defne'nin oğlunu bulmak için hazırladığı planın sonunda Defne oğluna kavuştu mu sorusu sıklık kazandı. Defne ve Sadun'un geçmişi öğrenmesi üzerine Sedef'e koşan Çınar'ın yapacağı büyük hamle merak konusu oldu. Heyecanla beklenen 6.bölümde kafalarda oluşan soru işaretleri cevaplanacak. 

Annenin Sırrıdır Çocuk 6.bölümü https://www.tv8.com.tr/annenin-sirridir-cocuk adresinden canlı izleyebilirsiniz. 

Annenin Sırrıdır Çocuk oyuncuları

İrem Helvacıoğlu - Defne

Selin Yeninci - Meryem

Engin Öztürk - Sadun

Olgun Toker - Çınar

Ahmet Varlı - Nuh

Sacide Taşaner - Sabriye

Demet Gül - Türkan

Selim Erdoğan - Reha

Birgül Ulusoy - Fidan

Mine Kılıç - Sedef

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal