Kuruluş Osman Osman Bey rolü ile Burak Özçivit bölüm başı ne kadar kazanıyor?

ATV ekranlarında her hafta Çarşamba günü yayınlanan Kuruluş Osman çekimleri hız kesmeden devam ediyor. Dizide Osman Gaziyi canlandıran oyuncu Burak Özçivit ise tüm işlerini kenara alarak rolü için tam 1 sene boyunca at biniciliği, dövüş ile kılıç dersleri aldı. Peki dizinin başrol oyuncusu olan Burak Özçivit Kuruluş Osman 'dan ne kadar kazanıyor? Burak Özçivit Kuruluş Osman dizisinden bölüm başına ne kadar alıyor? İşte detaylar..

11.05.2022-22:51 - (Son Güncelleme: 11.05.2022-22:51) Kuruluş Osman Osman Bey rolü ile Burak Özçivit bölüm başı ne kadar kazanıyor?

ATV ekranlarında başlayan ve her hafta Çarşamba günü yayınlanarak seyirciyi ekranlara kilitleyen Kuruluş Osman dizisinde başrol olarak oynayan Burak Özçivit 'in diziden bölüm başına ne kadar para aldığı konusu epey bir merak edilmektedir. Dizide Osman Gaz karakterini oynayan yakışıklı oyuncu Burak Özçivit, bölüm başına tam 325.000 TL almaktadır. Burak Özçivit 'in diziden aldığı 325.000 TL ücretin aylık toplam miktarı ise tam 1 milyon 300 bin TL etmektedir. Dizide yakışıklı oyuncunun partneri ise hem manken hem de oyuncu olan Aslıhan Karalardır.

Kuruluş Osman dizisinin başrolü Burak Özçivit bölüm başı ne kadar kazanıyor

Osman Gazi rolü için kampa girdi

Geçtiğimiz günlerde yapımcı Mehmet Bozdağ, sosyal medya hesabı üzerinden Kuruluş Osman dizisinin önümüzdeki sezon için ATV ekranlarında yerini alacağının duyurusunu paylaşmıştı. Dizinin hem yapımcılığını hem de senaristliğini üstlenen Bozdağ, dizi çekimlerinin ise önümüzdeki haftadan itibaren başlayacağının müjdesini paylaştı.

Burak Özçivit diziden ne kadar alıyor

Osman Gazi 'yi ise yakışıklı ve başarılı genç oyuncu Burak Özçivit canlandıracak. Şimdiden ülke içinde ve dünya genelinde Osman Gazi karakteri ile bir olan Burak Özçivit, bu durumun hakkını verebilmek adına hiç ara vermeden çalışmalarına devam ediyor. 1 senedir çeşitli sayıda dersler alan yakışıklı aktör, yurt dışındaki işlerinin hepsini bitirerek derslerine odaklandı.

Sümeyra Koçak
sumeyrak@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal