Kuruluş Osman Nikola öldü mü, tarihte nasıl öldü? Erkan Avcı diziden ayrılacak mı?

Çarşamba günlerinin sevilen dizisi Kuruluş Osman'da bu hafta dikkat çeken gelişmeler yaşanacak. Osman Bey bu kez İnegöl üzerine harekete geçecek ve Nikola'nın akıbeti belli olacak. Peki, Kuruluş Osman Nikola öldü mü? Aya Nikola tarihte nasıl öldü? Erkan Avcı diziden ayrılacak mı? İşte merak edilen bilgiler

18.05.2022-20:55 - (Son Güncelleme: 18.05.2022-20:55) Kuruluş Osman Nikola öldü mü, tarihte nasıl öldü? Erkan Avcı diziden ayrılacak mı?

Burak Özçivit gibi sevilen oyuncuların bulunduğu Kuruluş Osman dizisi bu akşam 20:00' da yeni bölümüyle yayınlanacak. Fragmandan görüldüğü üzere İnegöl'e sefere çıkan Osman bey ne ile karşılaşacak? Nikola karakteri diziye vedamı edecek? Merak edilenler haberimizde!

Aya Nikola kimdir, nasıl öldü?

İnegöl kalesinde taht kurmuş Nikola, Osman Bey'in seferi ile karşı karşıya kalacak. 1287 yılında güçlenen Osman beyliği aynı yıl içerisinde feth etmiştir.
Nikola Öldü mü?

Güçlenen Osman Beyliği İnegöl Kalesine düzenlediği harekatla feth etmiş ve Nikola öldürülmüştür.

Yeni bölümde neler olacak?

İnegöl kalesinin sahibi Nikola, Osman beyliğinin harekatı karşısında pes etmemiştir. Hain planlar kurmuştur. Peki bu plan ne?

Feth'e gitmeye çalışa Malhun ve Bala Hatun, Orhan ile Holofira'nın tehlikede olduğu haberi gelir. Peki Malhun ve Bala Hatun ne yapacak?

Hazal Altıparmak
hazalaltiparmak@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal