Gündüz Bey şehit mi oldu, diziden çıktı mı? Kuruluş Osman Emre Basalak diziden ayrılıyor mu?

ATV ekranlarında izleyiciyle buluşan sevilen dizi Kuruluş Osman dizisi gündemden düşmüyor. Reyting rekortmeni dizide Gündüz Bey’in ölüp ölmediği merak konusu oldu. Dizinin 94. Bölüm fragmanının yayınlanmasıyla birlikte, dizide Gündüz Bey karakterini canlandıran Emre Basalak’ın diziden ayrılıp ayrılmayacağı konuşulmaya başlandı. Kuruluş Osman dizisinde ayrılık mı yaşanıyor? İşte yanıtı…

18.05.2022-20:45 - (Son Güncelleme: 18.05.2022-20:45) Gündüz Bey şehit mi oldu, diziden çıktı mı? Kuruluş Osman Emre Basalak diziden ayrılıyor mu?

ATV ekranlarında yayınlanan sevilen dizi Kuruluş Osman’da ayrılık yaşanacağı tartışmaları gündeme bomba gibi düştü. İlgiyle takip edilen dizinin 94. Bölüm fragmanının yayınlanmasının ardından izleyiciler, Gündüz Bey öldü mü? Sorusu akıllara geldi. Dizide Gündüz Bey karakterine hayat veren Emre Basalak’ın diziden çıkıp çıkmayacağı izleyiciler tarafından araştırılmaya başlandı.

Yeni bölüm fragmanında Gündüz Bey’in yaralanması izleyicileri heyecanlandırdı. Fragmanda Osman Bey’in “Herkesi gördüm ama ağabeyimi göremedim” demesi de Gündüz Bey öldü mü sorusunu gündeme getirdi. İlgiyle takip edilen dizinin yeni bölümü merakla beklenirken izleyiciler araştırmalarını sıklaştırdı.

Kuruluş Osman

Her hafta Çarşamba akşamları yeni bölümleriyle ekrana gelen Kuruluş Osman dizisinin 94. Bölüm fragmanı güne damgasını vurdu. Fragmanda heyecanı körükleyen ve izleyicilerin yeni bölüm için sabırsızlanmasına neden olan sahneler yer aldı. Gündüz Bey’in yaralanması ve Osman Bey’in ağabeyi hakkında söyledikleri izleyicilerin nabzını hızlandırdı. 93. Bölümde Alpları ile birlikte İnegöl Kalesi’ni kuşatmaları izleyicileri ekranlara kilitleri. Reytingleri yıkıp geçen dizinin 93. Bölümünün ardından yeni bölüm fragmanı da bir kez daha adından söz ettirmeyi başardı.

En çok izlenen dizi oldu!

Dizinin 93. bölümü sosyal medyada #ZaferBizimdir etiketiyle gündem olurken, dizi o bölümüyle haftanın en çok izlenen dizisi unvanını kaptı. Reytinglerde rakiplerine fark atan dizi, yeni bölüm fragmanıyla heyecanlandırdı.

Osman Bey

93. bölümde Alplarıyla birlikte İnegöl Kalesini kuşatan ve ardından kaleyi ele geçiren Osman Bey’in fetih konuşması tüylerini diken diken etmeyi başardı. Savaş sırasında Gündüz Bey de kaleyi mancınıklar ile ateş altına aldı. Saldırıya karşı savunma yolları arayan Nikola’nın çabaları sonuçsuz kalmaktadır. Osman Bey ve ordusu İnegöl Kalesi'ni alırken, Şeyh Edebalı ve dervişleri Osman Bey'in karargahında dua eder. Dualar ve askerlerin çabasıyla kalenin duvarları yıkılır. Surlara çıkan Alplar okları ile silah arkadaşlarına destek olur. Osman Bey, Turgut Bey ve Alpler koçbaşıyla kale kapısına dayanır. Surlardan koçbaşına dökülen kızgın yağ işleri zora sokar. Fakat kapının açılmasına engel olmazlar. Osman Bey ve askerleri yıkılan kapıdan kaleye girer.

Hatice Üneş
haticeu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal