Kuruluş Osman final mi yapıyor, yeni sezon olacak mı?

ATV ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman dizisi yayınlandığı günden bu zamana kadar en çok izlenen diziler arasında yer alıyor. Bu akşam ekrana gelecek olan dizinin final bölümü olup olmadığı hakkındaki araştırmalar devam ediyor. Peki, Kuruluş Osman bu akşam final mi yapıyor? İşte merak edilen tüm soruların yanıtları…

15.06.2022-15:12 - (Son Güncelleme: 15.06.2022-15:12) Kuruluş Osman final mi yapıyor, yeni sezon olacak mı?

Her hafta Çarşamba günleri ekrana gelen Kuruluş Osman dizisi reytinglerde en üstte yer alıyor. Bu akşam ekrana gelecek olan bölümün ise final bölümü olup olmadığı hakkında araştırmalar yapılıyor. Dizinin ne zaman final yapacağı günün en çok merak edilenlerinden oldu. Peki, Kuruluş Osman bu akşam final mi yapıyor? İşte merak edilen tüm soruların yanıtları…

Kuruluş Osman final bölümü ne zaman?

Yayınlanmasıyla birlikte oldukça ilgi gören Kuruluş Osman, Diriliş Ertuğrul dizisinin devamı olarak ekranlarda yer aldı. Çarşamba akşamları yayınlanan dizi 15 Haziran 2022 Çarşamba günü 98. bölümüyle sezon finali yapması beklenmektedir.

Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak?

Yenişehir'i kuşatmak için Alpleriyle yola düşen Osman Bey’in hedefi şehri almaktır. Tüm bunlarla birlikte Bala, Malhun, Ayşe, Aygül Hatunlar ve bacılar da boş durmazlar. Kılık değiştirip kaleye sızan hatunların düşmanı bozguna uğratıp uğratamayacağını hep birlikte göreceğiz. Düşmanla savaşan Aygül Hatun okla yaralanırken neler olacağı da bilinmiyor.

Kuruluş Osman Final Mi Yapıyor

Hatunlar esir düşenleri kurtarabilecekler mi?

Romanos, Kumral Abdal, Demirci Davud ve Akça Derviş’i esir ederken Osman Bey'in oyununu çözmek için de her şeyi yapmaktadır. Esir düşenlerin Romanos'un işkencelerine dayanıp dayanamayacağını hep birlikte göreceğiz. Hatunların esirleri kurtarıp kurtaramayacağı belli olacak

Yenişehir'e giden Osman Bey, sıkı bir direnişle karşı karşıya kalır. Sadece bileceğini değil zekasını da konuşturan Osman Bey’in planı merakla bekleniyor. Kayı Alplerini karşısında gören Romanos şaşırırken, askerleri ile kirli oyunlar içerisine girer. Savaşın alevlendiği sırada sancağın dalgalanması içi kendisini öne atan Demirci Davud’un başına neler geleceğini merak ediliyor.

Yenişehir’i Romanos'un elinden alan Osman Bey ve Alpleri, Ramanos’da cezasını keser. Yaptıklarının bedelini kellesi ile ödeyen Ramanos sonunda hak ettiğini bulur. Osman Bey’in bu zaferinin bir soruna mı yol açacak?

Kuruluş Osman Sezon Finali Ne Zaman

Sultan'ın Yenişehir fethine tepkisi

Yenişehir’i fetheden Osman Bey'in bu hareketi Bitinya'da hakim güç olduğunu göstermektedir. Peş peşe gelen fetihlerin Konyada’ki yankısının ne olacağı bilinmiyor.

15 Haziran 2022 ATV yayın akışı

19:00 ATV Ana Haber

20:00 Kuruluş Osman

00:20 Bir Zamanlar Çukurova

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal