Kuruluş Osman 94. bölüm fragmanı 18 Mayıs 2022 Çarşamba yeni bölüm

ATV'nin sevilen fenomen dizilerinden Kuruluş Osman'ın 94. bölümü dizinin müdavimleri tarafından merakla bekleniyor. Yeni bölümü 18 Mayıs akşamı yayınlanacak olan Kuruluş Osman'ın 94 bölüm fragmanı da ilgiyle takip ediliyor.

16.05.2022-09:12 - (Son Güncelleme: 16.05.2022-09:12) Kuruluş Osman 94. bölüm fragmanı 18 Mayıs 2022 Çarşamba yeni bölüm

TV ekranlarının en etkileyici dizileri arasına başı çeken Kuruluş Osman 94. bölümü dizinin izleyicileri tarafında merakla bekleniyor. İnegöl'ün içine giren Osman Bey'in herşeyi sonlandırmaya kararlı olduğunun görüldüğü son bölümde Bala ve Malhun Hatunun Holorifa'yı kurtarmaları yönünde beklenmedik olaylarla karşılaştığı görüldü. İnegöl kuşatmasında Gündüz Bey'in yaralanmasının Osman'ın yıktığı an olarak gören izleyiciler dizinin yeni bölümünü merakla beklemeye başladı.

Kuruluş Osman 94. bölüm fragmanı

Yayın hayatına başladığı günden beri her bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitleyen Kuruluş Osman dizisinin 94. bölümü 18 Mayıs akşamı ekranlara gelecek. Yeni bölümün yayınlanacağı günü bekleyen izleyiciler ise 94.bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığını sorgulamaya başladı.

Kuruluş Osman 94. bölüm fragmanı 18 Mayıs 2022 Çarşamba yeni bölüm

Osmanlı Devleti'nin kuruluş dönemini izleyicilere aktaran dizinin 11 Mayıs Çarşamba akşamı yayınlanan bölümünde Osman Bey'in İnegöl kalesini alması dizinin final sahnesinde gösterildi. Başrollerinde Burak Özçivit, Didem Balçın ve Yıldız Çağrı Atiksoy gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Kuruluş Osman'da bu hafta neler olacağı da final sahnesinde nefeslerini tutan izleyiciler tarafından merakla beklenmeye başladı.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal