İyilik 4. bölüm fragmanı 20 Mayıs 2022 Cuma yeni bölüm

FOX TV'nin sevilen dizileri arasında kısa sürede yerini almayı başaran İyilik dizisinin 3. bölümü izleyen izleyiciler dizinin 4. bölüm fragmanını merakla beklemeye başladı. İşte İyilik 4. bölüm fragmanı ve 20 Mayıs 2022 Cuma yeni bölümü..

16.05.2022-01:25 - (Son Güncelleme: 16.05.2022-01:25) İyilik 4. bölüm fragmanı 20 Mayıs 2022 Cuma yeni bölüm

Başrollerinde İsmail Demirci Hatice Şendil'in yer aldığı ve her Cumartesi akşamı FOX TV ekranlarında izleyicilerle buluşan İyilik isimli dizi, yayınlandığı günden itibaren geniş bir izleyici kitlesine ulaştı. Kısa sürede ilgi gören dizinin her bölümü merak içinde takip edildi.

14 Mayıs Cumartesi akşamı ekranlara gelen 3. bölümünde Hatice Şendil'in hayat verdiği Neslihan karakterinin Damla ile ilgili şüpheleri ön plana çıkarken Damla ve İsmail Demirci'nin hayat verdiği Murat karakterinin ortaya çıkan tüm şüphelerden kolaylıkla sıyrıldığı görüldü.

İyilik 4. bölüm fragmanı

Neslihan, her ne kadar bazı şeyleri kabul etse de şüphelerini bir türlü durduramazken annesi Şahika 'da dahil kimseye güvenmemeye başlar. Son çare olarak üniversiteden psikiyatri arkadaşı Koray'a danışan Neslihan, oradan da çözümsüz dönerken herkesin peşinde olduğu bazı gerçekler ise holdingin yıldönümü kutlamasında bir araya gelir.

İyilik 4. bölüm fragmanı 20 Mayıs 2022 Cuma yeni bölüm

İyilik dizinin 3. bölümünde büyük heyecan yaşayan izleyiciler dizinin 4. bölümünün yayınlanacağı 20 Mayıs tarihini iple çekmeye başladı. 4. Bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlamadığı sorgulanırken her bölümü büyük bir merakla beklenilen dizide neler yaşanacağı fragman görüntüleriyle bir nebze netleşiyor.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal