Kurtlar Vadisi'nin Nesrin'i Kırmızı Oda'ya Geliyor!

Kurtlar Vadisi'nde Çakır'ın eşi Laz Ziya'nın kızı olarak karşımıza çıkan ve oyunculuğuyla takdir toplayan İpek Tenolcay Kırmızı Oda dizisiyle yeniden ekranlara geliyor.

22.02.2021-13:49 - (Son Güncelleme: 22.02.2021-13:49) Kurtlar Vadisi'nin Nesrin'i Kırmızı Oda'ya Geliyor!

Yayınlandığı günden itibaren TV8'in reyting rekorları kıran dizisi Kırmızı Oda her Cuma sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Kırmızı Oda dizisinde rol alacak son isim ise herkes tarafından beğenilen bir isim olarak karşımıza çıkıyor. Kurtlar Vadisi dizisinde gönüllere taht kuran karakteri ile hayran kitlesi sahip olan İpek Tenolcay, artık Kırmızı Oda dizisinde yer alacağı öğrenildi. Tenolcay'ın, son haftalarda dizide yer alan Nazlı karakterinin annesi olarak rol alacağı öğrenildi.

İpek Tenolcay

Dizi tarihinin fenomenleri arasında yer alan Kurtlar Vadisi dizisinde, Nesrin karakteri herkesin sevdiği bir karakter olarak dikkat çekiyordu. İpek Tenolcay, yine adından çok fazla söz ettirecek bir rol ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Her Cuma TV8 ekranlarda izleyicisi ile buluşan Kırmızı Oda dizisine bu hafta Nazlı’nın annesi de hikayedeki yerini alacak. Nazlı’nın annesi olarak dizide yer alacak isim ise en son Maria ile Mustafa dizisinde rol almış olan İpek Tenolcay olacak.

İPEK TENOLCAY KİMDİR?

Kırmızı Oda dizisinde Nazlı karakterinin annesi rolünde ekranlara gelmeye hazırlanan İpek Tenolcay 12 Temmuz 1970 tarihinde doğmuştur. Kariyerinin başlarında mankenlik yapan oyuncu, 1996 tarihinde oyunculuk icra etmeye başlamıştır. 1996 senesinde mankenliği bırakmış ve oyuncu olarak ekranlara gelmeye başlamıştır. İlk oynadığı televizyon dizisi Şehnaz Tango olan oyuncu, bazı zamanlarda sunucu olarak da görev yapmıştır. İlk başrolünü ise Örümcek isimli bir dizide oynamış ve kendisine ait büyük bir hayran kitlesi kazanmıştır. Umutsuz Ev Kadınları, Sev Kardeşim, Ankara Cinayeti, Kurtlar Vadisi Pusu, Esir Sultan, Maria ile Mustafa ve Yamak Ahmet rol aldığı bazı diziler arasında yer almaktadır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal