Çiçeği Burnunda Anne Özge Özder'den Tavsiyeler Geldi

Başarılı oyuncu Özge Özder, yaklaşık 10 gün önce kızı Eva Luna'yı kucağına aldı. Özge Özder, yeni doğum yapan takipçilerine bazı önerilerde bulundu.

22.02.2021-14:21 - (Son Güncelleme: 22.02.2021-14:21) Çiçeği Burnunda Anne Özge Özder'den Tavsiyeler Geldi

Çiçeği burnunda anne Özge Özder, kendisi gibi yeni doğum yapan takipçilerine öneriler verdi. 

Ünlü oyuncu, '52 kilo ile hamile kalmıştım... Üstümde, hipertansiyonun yaptığı ödem ve şişkinlik ile 15 kilo vardı. Ödem derhal gitti, sadece süt vererek aldığım kilolar da hızla eriyor. Bir haftalık lohusalık... Ama sadece + 4 kilo... Aferin bize! Rejim yapmayınız, emziriniz anneler!' şeklinde konuştu. 

BEBEĞİN BESLENMESİ HER ŞEYDEN ÖNEMLİ

Bu paylaşımın ardından daha sonra bir paylaşım daha yapan Özder, emzirerek kilo verme ile ilgili açıklamasını eleştirenlere şu yanıtı verdi; 'Canım anne adayları ve anneler; Sizden gelen ısrarcı sorular üstüne paylaşım yapıyorum... Kendi kendime tartı fotosu koymak aklımın ucundan geçmez. Tecrübe kişiseldir. Genelleme yapmak narsistik bir cehalet olur...

Sadece sorularınıza cevaben, ben sezaryen doğum yaptım. 15 kilo almıştım. Doğum sonrası diyet uygulamadım, çünkü yanlış buluyorum. Evet işe döneceğim ama kilo vermesem de sorun yok... Ekranda olduğum gibi görüneceğim. Bebeğin beslenmesi, sağlığı her şeyden önemli.

Şu an vücut şekillendirici bir şey kullanmıyorum. Vücudum, şimdilik sadece emzirerek kilo veriyor. Biliyorum her anne emziremiyor ya da her bünye farklı mutlaka.' 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal