İç Çamaşır Giymeyi Sevmeyen Ünlü Model Son Paylaşımı ile Yok Artık Dedirtti

Son dönemde yaptığı paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çeken ünlü model Ireland Bladwin, son paylaşımı ile yok artık dedirtti.

22.02.2021-13:15 - (Son Güncelleme: 22.02.2021-13:15) İç Çamaşır Giymeyi Sevmeyen Ünlü Model Son Paylaşımı ile Yok Artık Dedirtti

Ünlü model Ireland Bladwin, son dönemde yaptığı paylaşımları ile gündemi bir hayli sarsmıştı. Ünlü isimden akıllara durgunluk veren yeni bir paylaşım daha geldi. 

Yaptığı tüm paylaşımlarında iç çamaşır giymeyen Ireland Bladwin, son pozu ile sosyal medyayı salladı. Dünyaca ünlü oyuncu Alec Baldwin'in kızı Ireland Baldwin paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Genç model pandemiyi genellikle evde geçirenler arasında yer alıyor. Zaman zaman iddialı pozlarını da paylaşan Baldwin evinde yaptığı son paylaşımıyla da çok konuşuldu. 


Poz verirken genelde iç çamaşır giymeyi tercih etmeyen ünlü modele binlerce beğeni gelirken takipçileri 'Sütyen giymeyi sevmiyor galiba' şeklinde yorum yapmaktan da kendilerini alamadılar. Baldwin geçtiğimiz hafta belinden kasığına kadar uzanan dövmesini sosyal medya hesabından yayınlamış ve olay olmuştu. Baldwin, yaptığı paylaşıma dövmecisini etiketleyerek 'Seni özledim' notunu düşmüştü.  

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal