Kurtla Kangalı Çiftleştirdiler! İşte Ortaya Çıkan Yeni Bir Cins

Kurt ve kangal cinsi bir araya geldi ve ortaya annesi kangal babası kurt olan yeni bir cins çıktı. Ortaya çıkan bu yeni cins görenlerin ilgisini fazlasıyla üzerinde topluyor.

06.12.2021-15:43 - (Son Güncelleme: 06.12.2021-15:58) Kurtla Kangalı Çiftleştirdiler! İşte Ortaya Çıkan Yeni Bir Cins

Görüntüsü ve duruşuyla da beğenileri toplayan bu yeni cins aynı zamanda oldukça da güçlü. Kangal ve kurt cinsinin birleşmesinden meydana gelen bu yavru da kendileri gibi güçlü. Öyle ki demir parmaklıklar ardında bile zor zapt ediliyor. İki güçlü cins kangal ve kurttan yeni bir cins türedi, her gören ona hayran kalıyor. Konunun devamı haberimizde… 

SOSYAL MEDYADA MERAK KONUSU OLDU 

Bir çiftçinin kurt ve kangal cinsinden doğan yavrunun videolarını sosyal medyada paylaşması kısa süre içinde beğeni ve yorum almayı başardı. Video özellikle hayvan severlerden de fazlasıyla ilgi gördü. Demir parmaklıklar arkasında bile zor tutulan bu yeni cins görenleri hayrete düşürmeyi başardı. 


GÖRÜNTÜSÜYLE HAYRAN BIRAKTI

Saf ırk olarak doğdukları zaman da asaleti ve kuvvetleri nedeniyle kendilerine hayran bırakan kurt ve kangalın karışımından dünyaya gelen köpeğin duruşu bile herkesi şaşırtmayı başardı. Babası kurt, annesi ise kangal olan köpeğin kulaklarının ve vücudunun oldukça diri ve güçlü olduğu görüldü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal