Kurban Bayramının yaklaşmasıyla zincir marketlerde kurbanlık satışı başlıyor!

Kurban Bayramı'na az bir süre kalmasıyla zincir marketlerde kurbanlık satışı başladı. Zincir marketler kurbanlıkları özel ambalajlanmış paketlerde muhafaza ederek evlere teslimat imkanı sunacak. Kurbanlık satışlarında kredi kartlarına taksit imkanı da bulunuyor.

16.06.2022-12:15 - (Son Güncelleme: 16.06.2022-12:15) Kurban Bayramının yaklaşmasıyla zincir marketlerde kurbanlık satışı başlıyor!

Kurban Bayramı'na az bir süre kalmasıyla zincir marketlerde kurbanlık satışı başladı. En az 17 kilogramlık kıvırcık koç kurban paketi 3 bin 450 TL’den satışa çıkarken, en az 20 kilogramlık sakatat dahil olmak üzere büyükbaş kurban paketi ise, 3 bin 950 TL’den satışa sunuldu.

İki farklı paket sundu

Zincir marketler kurbanlıkları özel ambalajlanmış paketlerde muhafaza ederek evlere teslimat imkanı sunacak. Kurbanlık satışlarında kredi kartlarına taksit imkanı da bulunuyor. CarrefourSA, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde yüzde 100 yerli besi küçükbaş ve büyükbaş koli olmak üzere müşterilerine iki farklı paket sundu. Konuyla ilişkin açıklamada tamamen hijyenik şartlarda, doğru koşullarda kesim gerçekleştirerek vekâleten ve kaynağı belli, yüzde 100 yerli besi kurbanlık paketleriyle farklı alternatifler sunan CarrefourSA, bayramın 4. günü teslim almak isteyenlerede indirim fırsatı sağlıyor.

İki farklı paket sundu

Özel indirim sağlayacak

Sakatat dahil en az 17 kilogramlık kıvırcık koç Kurban paketi 3 bin 450 TL'den satışa sunulurken, en az 20 kilogramlık sakatat dahil büyükbaş kurbanlık hisse paketi ise, 3 bin 950 TL'den satışa sunuldu. Kurban Bayramının 4. Günü teslim almak isteyenler ise kurbanlık 1/7 hisse büyükbaş kurbanlık hisse paketinden özel indirim sağlayacak. Bayramın 4. Günü teslim alınacak en az 20 kilogramlık kemiksiz büyükbaş kurbanlık hisse paketi, 3 bin 800 TL'ye satılırken, büyükbaş kurbanlık hisse paketi, kurbanlık bir dananın karaciğer, yürek, böbrekten oluşan sakatatları dahil 1/7 oranındaki hissesini içeriyor.

Bağış yapma imkanı

Açıklamaya göre CarrefourSA'lardan, Carrefoursa.com'dan veya CarrefourSA Online Market uygulamasından Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği, Kızılay, Türkiye Harp Malülü Gaziler-Şehit Dul ve Yetimleri Derneği, İstanbul Zihinsel Engelliler İçin Eğitim ve Dayanışma Vakfı, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği ve Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı'na kurban bağışı yapma imkanı da bulunuyor.

Ertuğ Güveniş
ertugguvenıs@outlook.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal