Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışma jürileri kimlerdir, isimleri ne?

Ramazan ayı süresince TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan 'Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması' merakla beklenirken yarışmanın jüri üyelerinin kim olduğu da merak ediliyor. peki, Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışma jürileri kimlerdir, isimleri ne?

02.04.2022-01:02 - (Son Güncelleme: 02.04.2022-01:02) Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışma jürileri kimlerdir, isimleri ne?

Ramazan ayı maneviyatının Allah'ın kitabıyla güzelleştiren Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması, TRT 1 ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Geçtiğimiz yıl büyük ilgi gören Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması bu yıl da Ramazan ayı boyunca izleyenlerle ekranlarda buluşacak.

Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışma jürileri

Yarışmaya katılanlar en güzel kıraatlarını jüri üyelerine ve izleyenlere sergilerken, sesler jüri üyeleri tarafından değerlendirmeye alınıyor. Ekranların en sevilen yarışmaları arasında giren Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması Ramazan ayı boyunca devam ediyor. Yarışmaya katılanların yanı sıra yarışmanın jüri üyelerinin de kim olduğu izleyenler tarafından araştırılmaya başlandı. 

Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışma jürileri kimlerdir, isimleri ne?

Birbirinden güzel seslerin yarıştığı program TRT 1 ekranlarından izleyicilerle buluşurken 6. sezonuna başlayacak olan yarışma 2 Nisan tarihinden itibaren hafta içi her gün 17.30'da ekranlarda olacak. izleyiciyle buluşacak. Eşref Ziya Terzi yarışmanın sunucusu olarak belirlenirken jüri üyeliği görevleri ise Dr. Mehmet Ali Sarı, Osman Egin, Hafız Osman Şahin ve Halil Necipoğlu'na devredildi. 

Yarışmacılar, yarıştıkları sırada Kur'an'dan tilaveti sunacaklar ve ramazan ayının manevi değerlerine özgü olarak izleyicilere de Kur'an ziyafeti yaşatacak.

HAFIZ OSMAN ŞAHİN KİMDİR?

Hafız Osman Şahin

Hafız Osman Şahin: Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu başkanı.

OSMAN EĞİN KİMDİR?

Osman Eğin

Osman Eğin: İstanbul Haseki Diyanet Eğitim Merkezi Müdürü.

HALİL NECİPOĞLU KİMDİR?

Halil Necipoğlu

Halil Necipoğlu: TRT ses sanatçısıdır. Aynı zamanda Kılıç Ali Paşa Camii nin imam hatibi.

DR MEHMET ALİ SARI KİMDİR?

Mehmet Ali Sarı

Mehmet Ali Sarı: İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi öğretim görevlisi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal