Kupa Filminin Konusu Nedir?

Hem dram hem de biyografik bir film izlemek isteyenlere göre bir film tavsiyemiz var. 2011 yapımı Kupa filminin konusu nedir? Kupa filminin oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor?

10.03.2021-17:37 - (Son Güncelleme: 10.03.2021-17:37) Kupa Filminin Konusu Nedir?

Başrolünde başarılı oyuncu Bryan Martin'in yer aldığı Kupa filminin konusu ve oyuncu kadrosu izleyiciler tarafından merak edildi. 

KUPA FİLMİ KONUSU

Efsanevi yarışçı bir ailede doğmuş olan jokeyler Damien Oliver ve kardeşi Jason, babalarının izinden gitmişlerdir. Babaları Ray Oliver, çocuklar gençken bir yarış kazasında trajik bir şekilde ölmüştür. Ancak yarışmak onların kanındaydı ve özellikle Damien babasının yeteneklerini miras almıştı.

Gözü en büyük şampiyona olan prestijli Melbourne Kupası’ndaydı. Yıllar süren eğitiminden sonra artık hazırdı. Damien, İrlandalı büyük eğitmen Dermot Weld'in gözetiminde güçlü ama mizaçlı Media Puzzle ile yarışacaktı. Weld'in en acımasız rakibi, Dubai'nin Veliaht prensi Şeyh Muhammed, Melbourne Kupası galibiyeti için endişeyle en iyi atlarını gönderecektir.

KUPA FİLMİ OYUNCULARI KİMLERDİR? 

Bryan Martin, Stephen Curry, Jodi Gordon, Daniel MacPherson, Alice Parkinson, Shaun Micallef, Martin Sacks, Colleen Hewett, Andrew Curry, Meredith Penman, Brendan Gleeson ve Kate Bell yer almaktadır. 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal