Kulüpler Birliği Vakfı'nın Yeni Başkanı Ahmet Ağaoğlu Oldu!

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin istifasının ardından Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Kulüpler Birliği Vakfı yeni başkanı olarak seçildi.

08.07.2021-18:37 - (Son Güncelleme: 08.07.2021-18:37) Kulüpler Birliği Vakfı'nın Yeni Başkanı Ahmet Ağaoğlu Oldu!

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin Kulüpler Birliği Vakfı başkanlık görevinden istifa ettiğini açıklamasının ardından vakıftaki belirsizlik sürüyordu.

Gerçekleştirilen Kulüpler Birliği Vakıf toplantısında Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Kulüpler Birliği Vakfı'nın yeni başkanı olarak seçildi.

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ahmet Ağaoğlu, konu ile ilgili olarak yapmış olduğu ilk açıklamalarda ;

' Türk futbolunun en sıkıntılı sürecinde başkanlık yapan ve sorunları çözme yolunda çok büyük gayret sarf eden Ahmet Nur Çebi başkanıma ve bir önceki başkanımız Mehmet Sepil'e huzurlarınızda çok teşekkür etmek istiyorum. Türk futbolu çok zorlu bir sürecin içerisinden geçiyor. Kulüplerin sorunları büyük. Ekonomik sorunlar, idari sorunlar, sportif sorunlar var. Bunların önemli bir kısmı pandemiden kaynaklanan sorunlar. Çözmemiz gereken sorunların başında finansal sorunlarımız var. Yapmış olduğumuz genel kurulda da bütün kulüp başkanlarının ortak isteği ve ortak talepleri doğrultusunda bugün itibariyle yaşamış olduğumuz sorunları mektup olarak kaleme alıp, önümüzdeki birkaç gün içerisinde TFF'ye ileteceğiz. Süreç sıkıntılı bir süreç. İnşallah tüm kulüplerimizle birlikte el ele vererek en az hasarla en sıkıntısız bir şekilde çıkmanın yollarını hep birlikte arayacağız ve bunu da başaracağımıza inanıyorum. ' ifadelerine yer verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal