Kulüpler Birliği Vakfı, Türkiye Futbol Federasyonu'nun hakem kararlarından bilgileri olmadığını açıkladı!

Kulüpler Birliği Vakfı, yapmış olduğu resmi açıklamayla birlikte Türkiye Futbol Federasyonu'nun hakemler konusunda aldığı karardan bilgilerinin olmadığını açıkladı.

09.03.2022-11:43 - (Son Güncelleme: 09.03.2022-11:43)

Türkiye Futbol Federasyonu'nun Merkez Hakem Kurulu ile birlikte bazı hakemler için almış olduğu kararlar gündeme bomba gibi düşmüştü.

Görev alamayacakları açıklandı

FIFA kokartlı, uzun süredir ligde görev yapan hakemlerin, Spor Toto Süper Lig ve 1. Lig'in geri kalan bölümünde görev alamayacağı kamuoyu ile paylaşılmıştı.

Kulüpler Birliği'nin bilgisi dahilinde olduğu söylenmişti

Yapılan paylaşımın ardından haber sitelerinde bu karardan Kulüpler Biriliği Vakfı'nın bilgisi olduğu yönünde çıkan haberlerin üzerine beklenmedik bir açıklama geldi.

TFF HAKEM AÇIKLAMASI

Konu ile ilgili resmi açıklama yapıldı

Kulüpler Birliği Vakfı, Türkiye Futbol Federasyonu'nun aldığı bu karardan bilgileri olmadığını açıkladı. Kulüpler Birliği Vakfı'ndan konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada ;

' Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 8 Mart Salı günü kamuoyu ile paylaşılan 'Süper Lig ve 1. Lig Hakem ve Gözlemci Klansmanları' başlıklı hakem kadrolarına dair alınmış olan kararlarda bazı yayın organlarında iddia edilenin aksine Kulüpler Birliği Vakfı'nın hiçbir şekilde bilgisi ve dahlinin olmadığını kamuoyunun bilgisine arz ederiz' ifadelerine yer verildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal