Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ahmet Ağaoğlu TFF'de bulunan tüm kurulların istifa etmesini istediklerini söyledi

Kulüpler Birliği Vakfı ve Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, 21 Haziran’da Kulüpler Birliği’ndeki görevinden ayrılacağını açıkladı. Ayrıca tüm kurulların görevlerinden istifa etmelerini istediklerini söyledi.

04.06.2022-09:43 - (Son Güncelleme: 04.06.2022-10:34)

Kulüpler Birliği Vakfı’nın geçtiğimiz gün gerçekleştirilen toplantısında gündemdeki en önemli konu Türkiye Futbol Federasyonu’nda yapılacak olan seçim ve sonrasında gerçekleşecek olan değişimler üzerineydi.

Ahmet Ağaoğlu görevini bırakıyor

Gerçekleştirilen toplantının ardından açıklamalarda bulunan Trabzonspor ve Kulüpler Birliği Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Kulüpler Birliği’ndeki görevinden istifa edeceğini söyleyerek büyük bir şaşkınlık yarattı.

Çarpıcı açıklamalarda bulundu

Türkiye Futbol Federasyonu’nda gerçekleşecek olan başkanlık seçimini gündemine alan Kulüpler Birliği Vakfı’nda Başkan Ahmet Ağaoğlu, yaptığı açıklamalarla büyük ses getirdi. Ahmet Ağaoğlu, yaptığı açıklamalarda ;

'Görevimi yeni başkana devredeceğim'

21 Haziran'dan itibaren Kulüpler Birliği Vakfı’ndaki başkanlık bırakacağım. Görevimi yeni başkana devredeceğim.


'Başkan adayının sunumu ilgiyle karşılandı'

Mehmet Büyükekşi, iki yıl süreyle Gaziantep FK başkanlığı yaptı ve bizlerle birlikte Kulüpler Birliği'nde oldu. Sıkıntıları bizimle birlikte yaşadı. Değerli bir kulüp başkanıydı. Ülke futbolu hakkında tecrübesi olan bir isim. Futbolun bütün kademelerinin bütün sorunlarını bilen ve içinde yaşayan bir isim. Planlarını aktardı. Sunumu oldukça ilgiyle karşılandı.

'Kulüpler kurulların istifasını istiyor!'

Kulüp başkanlarının bir ricası, temennisi var. 16 Haziran'daki seçim olağanüstü genel kurul, sadece TFF başkanı ve yönetim kurulu seçime gidiyor. Diğer kurullar yasa gereği 4 yıl seçildiği için göreve devam ediyor. Ama burada etik olarak başkan ve yönetim kurulu değişeceğine göre, etik olarak da diğer kurulların da başkanlık seçimi sonrası istifalarını vermeleri gerektiğini ifade ettiler. Başkanlar, bu düşüncelerini çok açıkça ifade ettiler.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal