Galatasaray'a başkan adayı olan Dursun Özbek'in, Teknik Direktör Fatih Terim ile ilgili sözleri gündem oldu!

Galatasaray'da seçim heyecanı sürerken sarı kırmızılılarda başkan adayı olan Dursun Özbek'ten oldukça dikkat çeken açıklamalar geldi. Özbek'in Fatih Terim için, 'Fatih Hoca'nın seçim arifesinde gündeme gelmesi hoş bir şey değil. Biz Galatasaray için en iyisini yapacağız.' ifadeleri taraftarlar tarafından çok konuşuluyor.

04.06.2022-09:13 - (Son Güncelleme: 04.06.2022-09:22) Galatasaray'a başkan adayı olan Dursun Özbek'in, Teknik Direktör Fatih Terim ile ilgili sözleri gündem oldu!

Sarı kırmızılılarda 11 Haziran'da yapılacak seçime kısa bir süre kala hareketli saatler yaşanıyor. Galatasaray'da başkan adayı olan Dursun Özbek'in son olarak yaptığı açıklamalar taraftarların oldukça ilgisini çekmiş durumda. Özbek'in, teknik direktör Fatih Terim'in takıma geri dönme durumu ile ilgili sözleri gündeme damga vurdu. 

Açıklamaları ilgi çekti

Galatasaray başkan adaylarından Dursun Özbek'in düzenlenen lansmanda önemli açıklamalara yer verdi. Başkan adayı açıklamasında, 'Galatasaray'ın geleceğini belirleyecek çok önemli günlerden geçiyoruz. Kulübümüzün dertleri çok büyük ama biz zoru gördük diye boyun eğecek değiliz. Çünkü Galatasaray'ın şanlı tarihinde en zor anlarda bile mücadele etmek var. Bu zor durumlardan herkesin kıskandığı başarı hikayeleri çok. Ben, Galatasaray'ın sorunlarını birbirimizle kavga ederek değil birlikte hareket ederek çözüleceğine inanıyorum. Bunun için 1.5 yıldır adayları birleştirmeye çalışıyorum. 2021 seçim öncesi adaylarla görüştüm. 5 adaylı seçimin faydası olmaz, zararı olur dedim. Çeşitli nedenlerle birleşme olmadı. 30 Nisan öncesi de Eşref Hamamcıoğlu ve Metin Öztürk ile yine görüştüm. Bu dakikadan sonra elimi taşın altına koymam gerekiyordu. Bu çağrımı yeniledim.'

'Metin kardeşim büyük bir öz veride bulunarak, bu yolu birlikte yürümeyi kabul etti. Benim bir tane amacım var. O da Galatasaray'ı mali açıdan güçlü, sürdürülebilir sportif başarıya sahip, her branşta rekabet eden bir spor kulübü haline getirmek.' ifadelerine yer verdi.


Teknik adamın geri dönmesi ile ilgili konuştu

Dursun Özbek devam eden açıklamalarında Fatih Terim hakkında, 'Fatih Hoca'nın seçim arifesinde gündeme gelmesi hoş bir şey değil. Biz Galatasaray için en iyisini yapacağız. Yetkiyi alırsak, herkesin gıpta ile bakacağı bir takım kuracağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Biz en iyi takımı kurabiliriz ama taraftarımızın bizim arkamızda durması, bizi desteklemesi lazım. Burada kimin seçildiğinin bir önemli yok. Taraftarımız yanımızdan eksik olmasın..' şeklinde açıklamalarına son verdi.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal